Servicii DDD Zarnesti - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Zarnesti

Igiena Serv

Servicii DDD Zarnesti - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Zarnesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Zarnesti.


Despre Noi

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Zarnesti

 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

Compania Igiena Serv, in calitate de membru activ al A.N.O.DDD (Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie) ofera servicii profesionale de combatere a daunatorilor si solutii optime pentru prevenirea aparitiei lor.

  Echipa noastra de specialisti cu vasta experienta in utilizarea, manipularea si aplicarea solutiilor pentru combaterea daunatorilor va ofera intreg suportul necesar pentru combaterea daunatorilor. Indiferent de zona in care va aflati, serviciile noastre pot fi accesate cu usurinta intrucat, la cerere, ne putem deplasa oriunde aveti nevoie sa rezolvam aceste probleme.

  Mediul urban le ofera exact conditiile de trai de care au nevoie, iar deratizarea trebuie efectuata in functie de recomandarile specialistilor. Aceste recomandari nu sunt generate in scopul de a tarifa suplimentar, ci pentru a elimina aceasta problema cu un efort minim.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Zarnesti

Deratizarea este acea actiune prin care se elimina daunatorii, cum sunt rozatoarele, prin mijloace chimice, in special, fie otrava ecologica, statii de intoxicare, capcane adezive si aparate cu ultrasunete. In acest mod, se elimina cu succes daunatorii fara ca substantele sau produsele utilizate sa dauneze animalelor de companie sau oamenilor.

Eliminarea acestor rozatoare este recomandata in perioada cea mai vulnerabila din an si anume primavara si toamna intrucat in aceasta perioada hrana este mai putina, iar temperaturile sunt mai scazute. Trebuie retinut ca rozatoarele sunt animale care se adapteaza foarte usor atat la hrana cat si la mediu. Sunt omnivori, asadar pot sa manance cam orice iar adaposturile lor preferate sunt:

 • Subsolurile blocurilor
 • Beciurile
 • Hambarele
 • Depozitele alimentare
 • Retelele de canalizare
 • Zonele de depozitare a deseurilor
 • Unitatile de productie farmaceutica sau veterinara

Operatiunea de deratizare previne raspandirea unor boli de tipul:

 • Trichineloza
 • Leptospiroza
 • Bruceloza
 • Febra aftoasa
 • Gastroenterita virotica
 • Antraxul
 • Turbarea
 • Toxiinfectii alimentare

Pentru a impiedica transmiterea acestor boli este recomandat sa se efectueze operatiuni de deratizare periodice pentru a preveni inmultirea rozatoarelor. Aceste rozatoare aduc probleme de sanatate si provoaca pierderi materiale prin distrugere, poluare si infectare a produselor alimentare.

Apelati cu incredere la compania noastra pentru servicii eficiente de deratizare. Echipa de profesionisti detine solutiile cele mai potrivite pentru a elimina acesti daunatori din mediul dumneavoastra. Suntem disponibili oricand pentru informatii privind metodele de deratizare si actiunea acestora.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Zarnesti

Produse si Servicii

 • Servicii de Dezinsectie

  Dezinsectia reprezinta ansamblul de actiuni (mijloace si metode) pentru combaterea insectelor si paianjinilor care pot vehicula si transmite boli infecto - contagioase si parazitare la om si animale si care prin actiunea lor provoaca disconfort si pagube economice, prin scaderea productiilor sau prin degradarea unor materiale. Deratizarea se face cu momeli toxice prin statii de intoxicare realizate in interior si exterior in locuri unde oamenii si animalele nu pot ajunge. Actiunea se realizeaza simultan in toate obiectivele gospodariei si la vecini daca exista un focar puternic. Deratizarea se face trimestrial (de patru ori pe an).

 • Servicii de Deratizare

  Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Metodele de deratizare chimice sunt mult mai eficiente decat metodele mecanice deoarece raza de actiune este mai mare, actioneaza lent dar sigur astfel incat sa afecteze toata populatia de daunatori din spatiul respectiv.

 • Servicii Dezinfectie

  Dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru distrugerea formelor adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici.

 

Galerie foto