Servicii DDD Vaslui - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Vaslui

Igiena Serv

Servicii DDD Vaslui - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Vaslui.


Despre Noi

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Vaslui

 

 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!


Compania Igiena Serv, in calitate de membru activ al A.N.O.DDD (Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie) ofera servicii profesionale de combatere a daunatorilor si solutii optime pentru prevenirea aparitiei lor.

  Echipa noastra de specialisti cu vasta experienta in utilizarea, manipularea si aplicarea solutiilor pentru combaterea daunatorilor va ofera intreg suportul necesar pentru combaterea daunatorilor. Indiferent de zona in care va aflati, serviciile noastre pot fi accesate cu usurinta intrucat, la cerere, ne putem deplasa oriunde aveti nevoie sa rezolvam aceste probleme.

  Mediul urban le ofera exact conditiile de trai de care au nevoie, iar deratizarea trebuie efectuata in functie de recomandarile specialistilor. Aceste recomandari nu sunt generate in scopul de a tarifa suplimentar, ci pentru a elimina aceasta problema cu un efort minim.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Vaslui

Deratizarea este acea actiune prin care se elimina daunatorii, cum sunt rozatoarele, prin mijloace chimice, in special, fie otrava ecologica, statii de intoxicare, capcane adezive si aparate cu ultrasunete. In acest mod, se elimina cu succes daunatorii fara ca substantele sau produsele utilizate sa dauneze animalelor de companie sau oamenilor.

Eliminarea acestor rozatoare este recomandata in perioada cea mai vulnerabila din an si anume primavara si toamna intrucat in aceasta perioada hrana este mai putina, iar temperaturile sunt mai scazute. Trebuie retinut ca rozatoarele sunt animale care se adapteaza foarte usor atat la hrana cat si la mediu. Sunt omnivori, asadar pot sa manance cam orice iar adaposturile lor preferate sunt:

 • Subsolurile blocurilor
 • Beciurile
 • Hambarele
 • Depozitele alimentare
 • Retelele de canalizare
 • Zonele de depozitare a deseurilor
 • Unitatile de productie farmaceutica sau veterinara

Operatiunea de deratizare previne raspandirea unor boli de tipul:

 • Trichineloza
 • Leptospiroza
 • Bruceloza
 • Febra aftoasa
 • Gastroenterita virotica
 • Antraxul
 • Turbarea
 • Toxiinfectii alimentare

Pentru a impiedica transmiterea acestor boli este recomandat sa se efectueze operatiuni de deratizare periodice pentru a preveni inmultirea rozatoarelor. Aceste rozatoare aduc probleme de sanatate si provoaca pierderi materiale prin distrugere, poluare si infectare a produselor alimentare.

Apelati cu incredere la compania noastra pentru servicii eficiente de deratizare. Echipa de profesionisti detine solutiile cele mai potrivite pentru a elimina acesti daunatori din mediul dumneavoastra. Suntem disponibili oricand pentru informatii privind metodele de deratizare si actiunea acestora.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Vaslui

Produse si Servicii

DEZINFECTIE
Dezinsectia reprezinta procesul de eliminare a insectelor, a parazitilor si prevenirea aparitiei acestora. Pentru acest proces complex folosim numai substante vizate, cele mai eficiente cu scopul de a elimina prezenta acestora din caminul dumneavoastra. Este necesara dezinsectia locurilor in care sunt prezenti germenii patogeni, deoarece acestia pot fi purtatori de boli tranmisibile, care odata instalati in apropierea gospodariei, in locurile umede ferite de lumina sau neaerisite pot provoca nu doar un disconfort, ci si boli fara remediu.
Acest proces complex se poate executa prin doua cai:
-    Profilactic sau preventiv  cu rolul de eliminare a germenilor patogeni;
-    Terapeutic sau prin combatere care are rolul de a combate bolile infectioase de la semnalizarea primelor atentionari pana la distrugerea focarului.
Cele doua procese completeaza curatenia, insa nu o suplineste.
DEZINSECTIE
Este procesul de combatere a microorganismelor prezente de obicei in spatiile unde se afla obiectele sanitare, de uz caznic, locurile unde sunt depozitate alimentele.
Dezinsectia se poate efectua prin mai multe metode si anume:
-    Prin pulverizare cu ajutorul pompei mecanice;
-    Prin pulverizare cu atomizorul, procedeu folosit pentru dezinsectia halelor, depozitelor mari alimentare si textile, locurilor umede ferite de razele soarelui.
DERATIZAREA
Deratizarea reprezinta actul de combatere a rozatoarelor de orice fel (soareci, sobolani, dihori), reducerea numarului acestora prin prestarea serviciului de deratizare in mod constant.
Pentru a elimina acesti instrusi sunt utilizate momeli special create de producatori ce contin substante toxice, care distrug pe loc inamicul.
Speciile de rozatoare sunt cele mai raspandite de aceea se executa deratizarea pe suprafetele spatiilor verzi aflate in apropierea locuintelor, curti, campuri, spitale, subsoluri, scari, scoli, etc.

parteneri

CURATENIA GENERALA

Cu siguranta va doriti sa aveti o casa curata, sa respirati aer curat improspatat mereu. Doriti ca orele libere sa vi le petreceti langa familia  dumneavoastra, desi va faceti griji in privinta prafului de pe mobilier, panjelor de paianjen, aerului inchis, calcarul depus pe obiectele sanitare.

In pragul sarbatorilor de iarna doriti sa impodobiti bradul, dar sunteti ingrijorata de faptul ca trebuie sa faceti curatenie generala.

Familia doreste sa fiti alaturi, insa dumneavoastra va preocupati de improspatarea mediului in care traiti.

De Sfintele Sarbatori Pascale nu reusiti sa pregatiti toate detaliile, cu care doriti sa va surprindeti familia din cauza lipsei de timp pentruca trebuie sa igienizati casa?

NICIO GRIJA !!! Pentru toate aceste lucruri echipa noastra IGIENA SERV SRL vine in ajutorul dumneavoastra. Perfectiunea si promtitudinea sunt cele doua cuvinte care ne caracterizaza. Actiona rapid conform cerintelor dorite de dumneavoastra. Suntem cei mai buni pe aceasta categorie din Romania drept dovada ca existenta de cel putin 15 ani. Perioada in care noi am fost promti si eficienti in serviciu de curatenie generala pentru orice tip de solicitare. Va stam la dispozitia dumneavoastra pentru igienizarea peretilor, curatarea pardoselelor, curatarea mobilierului de praf si a electronicelor de birou, curatarea covoarelor cu produse la cerere sau utilizate de noi biodegradabile, care nu pun in periocol sanatatea, curatarea tamplariei, spalarea geamurilor, igienizarea obiectelor sanitare si acordarea atentiei delicate bucatariei pentru reprezinta spatiul cel mai folosit din locuita dumneavoastra.

Echipa noastra de gospodini harnici va sta la dispozitie pentru orice solicitare fie case, apartamente, hoteluri, pensiuni, birouri, etc.

Colectare Deseuri

Igiena Serv este autorizata de catre A.N.M. cat si de catre Primaria Municipiului Bucureti pentru colectarea deseurilor periculoase si a cele nepericuloase de pe intreg teritoriul Romaniei.

Suntem la dispozitia solicitarilor din partea persoanelor fizice cat si din partea persoanelor juridice din toata Romania.

Colectam:

 deseuri farmaceutice si medicale;

 deseuri veterinare;

 deseuri autovehicule;

 deseuri persoane fizice (fier, cupru aluminiu, tabla, lichide, solide, confectii textile, chimice, plastic, etc.);

Pentru fiecare tip de colectare folosim recipienti diferiti:

 saci (20L, 40L, 120L, 240L);

 cutii deseuri infectioase (10L, 20L, 40L);

 cutii PVC;

 europubele;

Galerie foto