Servicii DDD Turda - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Turda

DDD INSECTO SRL

Servicii DDD Turda - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DDD INSECTO SRL - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Turda.


Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Turda

Bine ati venit!

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul Igienei publice dar mai ales in domeniul dezinsecției și al deratizării, majoritatea insectelor iți fac bagajul și pleacă…așadar munca noastră a devenit foarte ușoară

 

Dezinsecția reprezintă procedeul de distrugere cu ajutorul unor substanțe insecticide a insectelor dăunătoare si parazite (transmițătoare de boli ). La efectuarea serviciului de dezinsecție se vor utiliza cele mai bune produse de pe piață, insecticide cu spectru larg de acțiune, de asemenea aparatele utilizate pentru pulverizarea substanțelor sunt de ultima generație ajutând astfel la o mai buna acțiune a insecticidelor. Serviciul de dezinsecție se va efectua in baza unei planificări, dar repetarea operațiunilor se va efectua ori de cate ori este nevoie si pana la eradicarea tuturor dăunătorilor(țânțari, muște, ploșnițe, molii, viespi,gândaci de orice fel).

Operațiunea de dezinsecție poate fi efectuată în orice fel de spațiu, de la apartamente până la hale, depozite, grajduri etc. În funcție de spațiul ce urmează să fie tratat se va alege metoda de dezinsecție precum si substanțele ce urmează să fie utilizate. După primul tratament rezultatele vor fi următoarele(în funcție de spațiul tratat) : insectele dispar sau ajung să fie adunate cu fărașul, dacă vorbim despre spații puternic infestate atunci acestea mai apar și mor la scurt timp sau pleacă amețite fără să mai intre în spațiul tratat. După efectuarea celui de-al doilea tratament insectele dispar aproape cu desăvârșire, (doar în spațiile unde se cresc animale sau unde sunt depozitate resturi de hrana, dăunătorii insecte mai apar destul de rar dar fără a produce disconfort datorită acțiunii insecticidului ).
Repetarea operațiunilor de dezinsecție pentru agenții economici trebuie să se facă conform Ordinul M.S. nr. 536/1997 ori de câte ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de 90 de zile. De repetarea operațiunilor conform legii precum și de documentele necesare în cazul controalelor ne vom ocupa în totalitate noi…

Dumneavoastră puteți sta relaxat!

Dezinfecția

Dezinfecția reprezintă metoda cea mai sigură de îndepărtare a virușilor si bacteriilor de pe toate tipurile de suprafețe. Dezinfecția va fi
efectuata ori de cate ori se va efectua operațiunea de dezinsecție, asigurând in același timp si dispariția dăunătorilor insecte dar si a virușilor. Principalul beneficiu in realizarea dezinfecției la intervale de timp regulate îl reprezintă faptul ca răspândirea virușilor si implicit a virozelor se va realiza mai greu si chiar deloc daca sunt respectate normele sanitare in vigoare.

Evident, dezinfecția nu poate înlocui curățenia, eficiența dezinfecției depinde de igiena sanitară.


Deratizarea, constă in aplicarea de măsuri permanente care au menirea de a elimina rozătoarele dăunătoare (șoareci, șobolani), purtătoare de microbi si diverse boli periculoase atât pentru om cat si pentru animale. Rozătoarele, pot devenii, dacă nu se intervine pentru eliminarea lor, principalele surse de boli dar si pierderi economice. Dat fiind faptul că înmulțirea rozătoarelor este una rapidă, metodele utilizate pentru eradicarea lor trebuie să fie unele eficiente, metode de care noi dispunem și pe care le punem la dispoziția dumneavoastră.

 

 

Depozitarea cerealelor poate deveni o adevărată provocare pentru agricultori atunci când vine vorba despre dăunători. Cei mai frecvenţi dăunători de depozit sunt reprezentaţi de insecte, majoritatea speciilor făcând parte din grupul coleopterelor, şi anume: gărgăriţa grâului (Sitophilus granarius), gărgăriţa orezului (Sitophilus oryzae), gândacul din Surinam (Oryzaephilus surinamensis), gândacul mauritan (Teneb). Dintre lepidoptere, cele mai cunoscute sunt: molia cerealelor (Sitrotoga cerealella), molia grâului (Nemapogon granellus) sau molia fructelor uscate (Plodia interpunctella). Este deja arhicunoscut faptul că, pe lângă insecte, cei mai de temut dăunători ai cerealelor sunt rozătoarele, care pot să producă adevărate pagube pentru agricultori. 

Pentru prevenirea apariției acestor dăunători pot fi luate diferite măsuri preventive și curative, dar se știe deja că până și în cele mai bine pregătite depozite, apariția dăunătorilor este inevitabilă. De aceea noi venim în ajutorul dumneavoastră cu serviciul de gazare a cerealelor, considerat în trecut și în prezent cea mai eficientă metodă de eradicare a diferitelor tipuri de dăunători din depozitele de cereale.

Operațiunea de gazare a cerealelor este una destul de periculoasă care poate cu ușurință să pună în pericol viața dumneavoastră dar a angajaților dumneavoastră, de aceea, se efectuează doar personal calificat(autorizat), pregătit să intervină în orice fel de situație.
Pentru prestarea acestor servicii beneficiem de aparatură de ultimă generație și de personal calificat. Substanța utilizată: Fosfura de Aluminiu 57%.

Tratamente fitosanitare


Tratamentele fitosanitare, au in vedere sănătatea plantelor, fie că este vorba despre pomi fructiferi, viță de vie, arbuști, pomi ornamentali sau flori, noi vă putem ajuta să obțineți ceea ce vă doriți de la grădina dumneavoastră.

Tratamentele fitosanitare sunt absolut necesare pentru ca grădina dumneavoastră să arate așa cum v-ați dori, noi putem să vă facem un program personalizat, în funcție de așteptările dumneavoastră, de plantele ce urmează să fie tratate dar și dăunătorii sau bolile de care suferă plantele dumneavoastră. În orice situație, este mai bine să prevenim decât să tratăm, de aceea, noi vă stăm la dispoziție cu aparatură de ultimă generație pentru tratarea plantelor dar și pentru erbicidarea terenurilor sau a spațiilor unde această operațiune este necesară.

Produsele pe care le utilizăm, sunt cele mai bune de pe piață(aprobate de Ministerul Agriculturii), le vom utiliza asupra plantelor abia după ce vă vom explica exact care este efectul acestora. Rezultatele le veți vedea și suntem siguri că veți fi încântați de ele!

Galerie foto