Servicii DDD Turda - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Turda

Servicii DDD Turda

Servicii DDD Turda - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii DDD Turda - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Turda.


DespreNo

Executam servicii de deratizare a insectelor zburatoare si taratoare (tantari, muste, gandaci, plosnite, capuse, viespii, molii, etc.), cat si a rozatoarelor (sobolani, soareci,etc.) in spatii deschise (terase, curti), cat si in spatii inchise de orice tip, (restaurante, birouri, spatii de locuit, depozite, institutii, etc.).

Materialele si solutiile noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii si conforme cu normele europene, iar personalul este instruit si calificat. 

Apelati cu incredere la firma noastra pentru servicii eficiente de deratizare. Echipa de profesionisti detine solutiile cele mai potrivite pentru a elimina acesti daunatori din mediul dumneavoastra. Serviciile executate de firma noastra vin in sprijinul dumneavostra pentru a va asigura un climat de munca igienic si confortabil.

Servicii si Produse

Servicii de dezinsectie

Dezinsectia reprezinta procedeul de distrugere cu ajutorul unor substante insecticide a insectelor daunatoare si parazite (transmitatoare de boli). La efectuarea serviciului de dezinsectie se vor utiliza cele mai bune produse de pe piata, insecticide cu spectru larg de actiune, de asemenea aparatele utilizate pentru pulverizarea substantelor sunt de ultima generatie ajutand astfel la o mai buna actiune a insecticidelor. Serviciul de dezinsectie se va efectua in baza unei planificari, dar repetarea operatiunilor se va efectua ori de cate ori este nevoie si pana la eradicarea tuturor daunatorilor (tantari, muste, plosnite, molii, viespi, gandaci de orice fel). Operatiunea de dezinsectie poate fi efectuata in orice fel de spatiu, de la apartamente pana la hale, depozite, grajduri etc. In functie de spatiul ce urmeaza sa fie tratat se va alege metoda de dezinsectie precum si substantele ce urmeaza sa fie utilizate.

Dupa primul tratament rezultatele vor fi urmatoarele(in functie de spatiul tratat): insectele dispar sau ajung sa fie adunate cu farasul, daca vorbim despre spatii puternic infestate atunci acestea mai apar si mor la scurt timp sau pleaca ametite fara sa mai intre in spatiul tratat. Dupa efectuarea celui de-al doilea tratament insectele dispar aproape cu desavarsire, (doar in spatiile unde se cresc animale sau unde sunt depozitate resturi de hrana, daunatorii insecte mai apar destul de rar dar fara a produce disconfort datorita actiunii insecticidului).

Repetarea operatiunilor de dezinsectie pentru agentii economici trebuie sa se faca conform Ordinul M.S. nr. 536/1997 ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de 90 de zile. De repetarea operatiunilor conform legii precum si de documentele necesare in cazul controalelor ne vom ocupa in totalitate noi.

Servicii de dezinfectie

Dezinfectia reprezinta metoda cea mai sigura de indepartare a virusilor si bacteriilor de pe toate tipurile de suprafete. Dezinfectia va fi efectuata ori de cate ori se va efectua operatiunea de dezinsectie, asigurand in acelasi timp si disparitia daunatorilor insecte dar si a virusilor. Principalul beneficiu in realizarea dezinfectiei la intervale de timp regulate il reprezinta faptul ca raspandirea virusilor si implicit a virozelor se va realiza mai greu si chiar deloc daca sunt respectate normele sanitare in vigoare. Evident, dezinfectia nu poate inlocui curatenia, eficienta dezinfectiei depinde de igiena sanitara.

Servicii de deratizare

Deratizarea, consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), purtatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Rozatoarele, pot devenii, daca nu se intervine pentru eliminarea lor, principalele surse de boli dar si pierderi economice. Dat fiind faptul ca inmultirea rozatoarelor este una rapida, metodele utilizate pentru eradicarea lor trebuie sa fie unele eficiente, metode de care noi dispunem si pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.

Gazari cereale

Depozitarea cerealelor poate deveni o adevarata provocare pentru agricultori atunci cand vine vorba despre daunatori. Cei mai frecventi daunatori de depozit sunt reprezentati de insecte, majoritatea speciilor facand parte din grupul coleopterelor, si anume: gargarita graului (Sitophilus granarius), gargarita orezului (Sitophilus oryzae), gandacul din Surinam (Oryzaephilus surinamensis), gandacul mauritan (Teneb). Dintre lepidoptere, cele mai cunoscute sunt: molia cerealelor (Sitrotoga cerealella), molia graului (Nemapogon granellus) sau molia fructelor uscate (Plodia interpunctella). Este deja arhicunoscut faptul ca, pe langa insecte, cei mai de temut daunatori ai cerealelor sunt rozatoarele, care pot sa produca adevarate pagube pentru agricultori.

Pentru prevenirea aparitiei acestor daunatori pot fi luate diferite masuri preventive si curative, dar se stie deja ca pana si in cele mai bine pregatite depozite, aparitia daunatorilor este inevitabila. De aceea noi venim in ajutorul dumneavoastra cu serviciul de gazare a cerealelor, considerat in trecut si in prezent cea mai eficienta metoda de eradicare a diferitelor tipuri de daunatori din depozitele de cereale.

Operatiunea de gazare a cerealelor este una destul de periculoasa care poate cu usurinta sa puna in pericol viata dumneavoastra dar a angajatilor dumneavoastra, de aceea, se efectueaza doar personal calificat(autorizat), pregatit sa intervina in orice fel de situatie.
Pentru prestarea acestor servicii beneficiem de aparatura de ultima generatie si de personal calificat. Substanta utilizata: Fosfura de Aluminiu 57%.

Tratamente fitosanitare

Tratamentele fitosanitare, au in vedere sanatatea plantelor, fie ca este vorba despre pomi fructiferi, vita de vie, arbusti, pomi ornamentali sau flori, noi va putem ajuta sa obtineti ceea ce va doriti de la gradina dumneavoastra.

Tratamentele fitosanitare sunt absolut necesare pentru ca gradina dumneavoastra sa arate asa cum v-ati dori, noi putem sa va facem un program personalizat, in functie de asteptarile dumneavoastra, de plantele ce urmeaza sa fie tratate dar si daunatorii sau bolile de care sufera plantele dumneavoastra. In orice situatie, este mai bine sa prevenim decat sa tratam, de aceea, noi va stam la dispozitie cu aparatura de ultima generatie pentru tratarea plantelor dar si pentru erbicidarea terenurilor sau a spatiilor unde aceasta operatiune este necesara.

Produsele pe care le utilizam, sunt cele mai bune de pe piata (aprobate de Ministerul Agriculturii), le vom utiliza asupra plantelor abia dupa ce va vom explica exact care este efectul acestora. Rezultatele le veti vedea si suntem siguri ca veti fi incantati de ele!

Galerie foto