Servicii DDD Titu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Titu

Servicii DDD Titu

Servicii DDD Titu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Titu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii DDD Titu - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Titu.


  Servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie in judetul Dambovita. Pe parcursul anilor am castigat increderea clientilor nostri prin calitatea lucrarilor, disciplina, seriozitate si promptitudine.
  Autorizati de Directia de Sanatate Publica Mures, Agentia Judeteana de Protectia Mediului, Inspectoratul de Politie - Serviciul arme, explozivi, substante toxice si Inspectoratul de Protectie a Muncii si poate executa operatiuni de deratizare, dezinsectie, dezinfectie in orice localitate din Romania.
  Substantele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sanatatii si au un grad redus de toxicitate avand in vedere tendinta Comunitatii Europene de a elimina treptat substantele chimice (clasice) si substituirea lor cu produse ecologice (Biocide).
  Societatea noastra dispune de dotari moderne (pompe VOLPI, termofoggere, lampi ULV motopompe) si echipe de lucru formate din oameni calificati (atestati) cu o bogata experienta in domeniu. Prin metode combinate, care pot fi adaptate pentru orice profil alimentar sau industrial,calitatea lucrarilor, preturi avantajoase cu posibilitati de esalonari lunare, disciplina, seriozitate si promptitudine, societatea noastra poate indeplini in cele mai bune conditii obiectivele stabilite privind serviciile DDD ale societatii Dvs.
  Luam in serios fiecare proiect, fie ca e o lucrare simpla (apartament), sau o lucrare de amploare ce necesita experienta.
Incercam sa intelegem nevoile clientului si sa oferim solutia cea mai buna pentru aceasta. Suntem constienti de nivelul calitatii muncii noastre si nu ne vom cobori niciodata sub aceste standarde. Alegandu-ne pe noi alegeti servicii la cel mai profesional nivel, aptitudini tehnice realizate cu aparatura high - tech si substante avizate de ultima ora, precum si un partener de comunicare desavarsit.

Produse si Servicii

  Dezinfectie: Oferim avantajele unui mediu curat si igenizat prin masuri de dezinfectie impotriva microorganismelor ce pot declansa diferite boli la om.
Pentru a va asigura protectie completa impotriva germenilor patogeni care conduc la raspandirea unor boli infectioase sau parazitare sunt necesare actiuni riguroase de combatere si prevenire.
Venim in sprijinul dumneavoastra cu lucrari de dezinfectie realizate de un personal instruit sa se adapteze unor exigente variate. Specialistii nostri au in vedere aplicarea corecta a tehnicilor de lucru la standarde calitative inalte.
Puteti avea incredere ca utilizam doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, fiind deosebit de interesati ca dumneavoastra si familia sa beneficiati de un mediu de viata sanatos.

  Dezinsectie: Raspundem nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare si combatere a acestora prin actiuni eficace de dezinsectie.
Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele.
intampinam nevoia dumneavoastra de a preveni efectele nocive pe care acestea le pot provoca, punandu-va la dispozitie personal avizat, care opereaza folosind substante moderne aprobate de Ministerul Sanatatii, in concordanta cu standardele internationale.
Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Acestea actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.
Va garantam astfel masuri de dezinsectie aplicate riguros pentru a solutiona acest tip de probleme.

  Deratizare: Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.
Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.
Realizata preventiv sau curativ,deratizarea trebuie orientata catre eliminarea definitiva a rozatoarelor nocive. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante cu efect garantat in acest sens.

 

Galerie foto