Servicii DDD Timisoara - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Timisoara

Servicii DDD VIREFO AVANTAJ S.R.L.

Servicii DDD Timisoara - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii DDD VIREFO AVANTAJ S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Timisoara.


Avem placerea de a va prezenta societatea noastra si de a va atrage atentia in ceea ce priveste serviciile oferite de noi. VIREFO AVANTAJ S.R.L. este o firma specializata in dezinsectie , deratizare si dezinfectie, castigandu-si prestigiul prin seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada in activitatea desfasurata.

A. Lucrarea de dezinsectie prestata de noi respecta riguros etapele prevazute in actiunile ce se desfasoara simultan, la toate nivelurile constructiei, de la interior spre exterior. Emulsia de lucru o preparam direct in aparatele de dispersie, conform indicatiilor prevazute in prospectele substantelor utilizate.

De aceea am introdus pe lista produselor utilizate de noi, insecticide ecologice care contin substante biodegradabile, acestea avand un efect letal si repelent asupra insectelor.

B. Deratizarea executata de firma noastra are ca scop distrugerea rozatoarelor din institutia, proprietatea dumneavoastra, utilizand raticide din grupele de toxicitate III si IV .

In centrul preocuparilor noastre stau cu precadere tendintele Comunitatii Europene de a elimina treptat substantele chimice ( clasice ) si substituirea lor cu produse ecologice.

Apeland la serviciile noastre reduceti pagubele pricinuite de rozatoare , cit si disconfortul sau bolile create de acestea evitand totodata imbolnavirea personalului dumneavoastra.

C. Societatea noastra executa operatii de dezinfectie in : spitale, clinici, laboratoare, spatii locative, gradinite, alimentare, cantine, unitati hoteliere, institutii publice, restaurante, etc.

Folosim o gama larga de substante dezinfectante cu o mare eficacitate pe orice tip de suprafata , toate aceste substante sunt miscibile cu apa fiind totodata biodegradabile.

Depunerea substantelor pe suprafata ce urmeaza a fi tratata se face cu utilaje performante prin ceata termica , ceata rece, sisteme de pulverizare L.V. si U.L.V.

Activitatile descrise mai sus , sunt executate de un personal calificat, folosind metode si aparate pentru toate situatiile, utilizand o paleta larga de insecticide, raticide si dezinfectante.

Firma noastra garanteaza calitatea lucrarilor si promtitudinea in executarea acestora, in masura ce sunt respectate instructiunile date de lucratorii firmei.Substantele folosite de catre firma noastra sunt omologate de Ministerul Sanatatii si sunt de provenienta straina –Germania-Franta. Substantele NU sunt toxice, NU pateaza, NU au miros. Preturile sunt negociabile in functie de gradul de infectare si de suprafata. SC VIREFO AVANTAJ SRL detine toate autorizatiile de functionare in conformitate cu prevederile legale. Avem personal calificat in domeniul DDD, atestat de Directia de Sanatate Publica, dispus sa execute lucrari la orice ora, in functie de posibilitatea beneficiarului, folosind echipamente de protectie adecvate.

La semnarea contractului aferent serviciilor DDD se vor pregati toate autorizatiile necesare legsilatiei in vigoare, procesele verbale de prestari servicii si informatii detaliate despre produsele folosite, fisa tehnica, fisa de securitate, prospectul si avizul sanitar al produsului.

  Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani), vectoare de maladii transmisibile si/ sau generatoare de disconfort, in scopul mentinerii acestoara la un nivel numeric redus. Deratizarea previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare, soareci si sobolani.

  Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substante chimice specifice a artropodelor (insecte in stadiul de larva sau adult), care transmit (direct sau indirect) boli contagioase pentru om si animale sau generatoare de disconfort. Speciile de insecte cele mai des intalnite in acest domeniu de activitate sunt: gandacul rosu de bucatarie, gandacul negru de bucatarie, musca.
  Dezinfectia este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile. Dezinfectia se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile.
  Deparazitarea este metoda de combatere in scopul distrugerii a parazitilor de orice natura. Speciile de parazitii cele mai des intalnite sunt: puricii, paduchii, capusele, plosnitele, etc. Deoarece aceste insecte au un alt ritm de dezvoltare si un sistem imunitar mai putenic decat celelalte insecte, operatiunea de deparazitare se realizeaza diferit, pulverizandu-se un strat consistent pe suprafata plana si pe portiunile.

Produse si Servicii

  Va oferim servicii specializate de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, adaptate pentru spatiile interioare si exterioare. Astfel, garantam ca veti putea beneficia de confortul dorit intr-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet. Suntem interesati in primul rand de sanatatea dumneavoastra si a familiei, de aceea facem tot posibilul pentru a elimina daunatorii.

  Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte.

Galerie foto