Servicii DDD Slatina - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Slatina

Coral Impex Slatina

Servicii DDD Slatina - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Coral Impex Slatina - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Slatina.


S.C. CORAL IMPEX S.R.L. este o companie cu peste 200 angajati (2008), a fost fondata in anul 1993 si are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE (DDD) si TRATAMENTE FITOSANITARE.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie slatina

  Societatea noastra dispune de toate mijloacele necesare pentru a elimina focarele de infectie reprezentate de rozatoarele nocive. Actiunile noastre pot fi curative sau preventive, iar scopul lor este de a elimina definitiv prezenta nedorita a soarecilor sau a sobolanilor, ca atare oferim servicii complete de deratizare locuintelor particulare, scolilor si gradinitelor, spitalelor si cabinetelor medicale, cladirilor de birouri, barurilor si restaurantelor, cinematografelor si salilor de spectacol. Actionam atat in interior cat si in exterior, in curti, gradini, campuri, parcuri sau orice fel de spatiu verde.

  Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte. Materialele si solutiile noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii si conforme cu normele europene, iar personalul este instruit si calificat.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Slatina

  Pentru a fi mai aproape de clientii nostri din marile comunitati urbane, am infiintat mai multe sucursale in tara, astfel incat, in prezent detinem un numar de 12 puncte de lucru. Insa experienta de lucru a companiei Coral nu se opreste doar la cele 12 puncte de lucru, de-alungul existentei sale realizand lucrari de anvergura in orase precum: Slatina, Iasi, Braila, Galati, Piatra Neamt, Videle, Alexandria, Tn. Magurele, Slobozia, Sfantu Gheorghe, Rm. Valcea, Oradea, Marghita, Turda

Produse si Servicii

Deratizare

Deratizarea, realizata preventiv sau curativ, trebuie orientata catre eliminarea definitiva a rozatoarelor. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Combaterea rozatoarelor este o activitate ce trebuie permanent avuta in vedere deoarece, pe langa pagubele materiale considerabile pe care le pot produce (distrugerea cablurilor de comunicatii, a rezervelor de alimente s.a.), acestea se constituie in vectori purtatori ai unor boli foarte periculoase pentru oameni, punand astfel in pericol sanatatea noastra.

Dezinsectie

CORAL IMPEX  efectueaza tratamente de dezinsectie pe intreg teritoriul tarii, fiind in prezent societatea cu cea mai mare arie de acoperire teritoriala din Romania, in domeniul nostru de activitate. De la infiintare si pana in prezent, am realizat tratamente de dezinsectie pentru toate categoriile de utilizatori: sedii de firma, depozite si magazine alimentare, unitati de productie, unitati spitalicesti, penitenciare, restaurante, baruri, hoteluri, unitati de invatamant, ferme zootehnice, asociatii de proprietari, parcuri si spatii verzi municipale. Orice comanda primita este privita de noi ca o provocare, scopul permanent fiind acela de a obtine eficienta maxima.

Data fiind atractia insectelor zburatoare pentru lumina ultravioleta sau, mai recent descoperit, fata de lumina verde, firma de deratizare Coral Impex foloseste aparate insectocutoare ce emana o astfel de lumina, care au rolul atat de a oferi indicii cu privire la specia de insecta ce exercita presiune asupra spatiului respectiv, cat si asupra gradului de infestare; Pentru spatii mai elegante (birouri, restaurante, sali de sedinta, hoteluri) pot fi folosite insectocutoare special concepute, ce prezinta un aspect deosebit. Totusi folosirea acestui tip de dispozitiv nu asigura o protectie de 100% impotriva insectelor zburatoare.

Metodele de dezinsectie aplicate de societatea noastra, sunt adaptate fiecarui tip de spatiu in parte. La alegerea produselor insecticide si a echipamentelor de aplicare tinem cont de o serie de elemente, precum: profilul de activitate al clientului, gradul de infestare, daunatorul cu care se confrunta, accesibilitatea spatiilor s.a.

Dezinfectie

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele.

Produsele folosite de societatea noastra in acest scop prezinta un spectru larg de actiune, neutralizand rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida.

CORAL IMPEX este pregatita sa raspunda cerintelor clientilor sai cu solutii viabile si servicii prompte, prin organizare, raspandire teritoriala, personal cu experienta si echipe multidisciplinare. Am creeat o serie de programe de profilaxie si combatere a presiunii infectioase prin mijloace specifice, dar si nespecifice. Pe de-o parte, acestea trebuie sa raspunda cerintelor tehnice sanitar – veterinare, dar sa se si impleteasca strans cu cerintele clientilor de reducere la maximum a cheltuielilor.

Tratamente Fitosanitare

CORAL IMPEX detine aparatura ultra moderna atat pentru combaterea daunatorilor si a bolilor la plante, cat si pentru ERBICIDAREA terenurilor, plantatiilor sau pavimentelor. Realizam eficient tratamente fitosanitare atat la pomi fructiferi si vita de vie, cat si la arbori ornamentali, spatii verzi municipale, vegetatie inalta. Produsele folosite sunt avizate de catre Ministerul Agriculturii si prezinta o toxicitate redusa.
Pana in prezent am realizat cu succces tratamente fitosanitare pentru:

  • PLANTATII DE ARBORI FRUCTIFERI
  • GRADINI SI CURTI PRIVATE
  • ALINIAMENTE DE VEGETATIE ORNAMENTALA MUNICIPALA: in localitati precum: Brasov, Cluj Napoca, Braila, Alba Iulia, Unitatea Fitosanitara Prahova, Tulcea s.a.

Galerie foto