Servicii DDD Slatina - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Slatina

DDD Coral Impex

Servicii DDD Slatina - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DDD Coral Impex - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Slatina.


  S.C. CORAL IMPEX S.R.L. este o companie cu peste 200 angajati (2008), a fost fondata in anul 1993 si are ca obiect de activitate prestarea serviciilor de DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE (DDD) si TRATAMENTE FITOSANITARE.
  De-a lungul unei existente de 20 ani, CORAL IMPEX - firma cu capital privat, integral romanesc – s-a impus pe piata romaneasca prin prestarea de servicii DDD în numeroase orase din tara.
  Pe plan local, CORAL IMPEX a ocupat in ultimii 14 ani locurile 1, 2 sau 3 in topurile mediului de afaceri prahovean, pe codul CAEN aferent. Astfel, in cadrul Topului Firmelor Prahovene, companiei CORAL IMPEX i s-au decernat Distinctia de Excelenta (in 2003 si 2004), Trofeul de Excelenta (in 2005, 2006, 2007 si 2009) si Trofeul „Peste 10 Ani de Excelenta in Afaceri” (in 2010, 2011 si 2012), iar doamnelor din top-managementul firmei – „Trofeul Femeia de Afaceri” (in 2009 si 2010).
  Experienta considerabila de care beneficia fondatorul companiei, pasiunea deosebita si dorinta acestuia de a revolutiona modul de efectuare al acestor servicii in tara noastra au condus la o dezvoltare continua si durabila a societatii. Astfel, pe fondul deschiderii pietei romanesti catre investitorii straini, numeroase societati de renume din lume si-au deschis puncte de productie in tara noastra. Intelegand ca astfel de investitori au nevoie de parteneri competenti si seriosi pentru activitatile D.D.D., inca din primii ani de functionare, societatea a investit puternic in achizitia de mijloace tehnice moderne si in pregatirea temeinica a angajatilor sai, punand un accent deosebit pe calitatea lucrarilor prestate. Am pus astfel la punct tehnici proprii de combatere a insectelor si rozatoarelor în unitati unde nu este permisa folosirea substantelor toxice, reusind astfel sa atragem beneficiari de renume, precum: Philip Morris Romania, Coca-Cola Romania, British American Tobacco, Interbrew Efes Brewery, s.a.
  De asemenea Coral Impex a detinut aproape in fiecare an locul 1 la categoria “Servicii”, reusind astfel sa surclaseze detasat companiile de salubrizare, curatenie sau deszapezire din judet.
  Pentru a fi mai aproape de clientii nostri din marile comunitati urbane, am infiintat mai multe sucursale in tara, astfel incat, in prezent detinem un numar de 10 puncte de lucru. Insa experienta de lucru a companiei Coral nu se opreste doar la cele 10 puncte de lucru, de-alungul existentei sale realizand lucrari de anvergura in orase precum: Slatina, Iasi, Braila, Galati, Piatra Neamt, Videle, Alexandria, Tn. Magurele, Slobozia, Sfantu Gheorghe, Rm. Valcea, Oradea, Marghita, Turda s.a.

Produse si Servicii

  • Deratizare
  • Dezinsectie
  • Dezinfectie
  • Tratamente Fitosanitare

Galerie foto