Servicii DDD Sibiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sibiu

Servicii Deratizare Sibiu

Servicii DDD Sibiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii Deratizare Sibiu - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Sibiu.


Experienta acumulata, seriozitatea, precum si aplicarea celor mai noi si eficiente metode de combatere reprezinta argumente pentru a ne alege. Contactul nostru permanent si direct cu beneficiarii, precum si flexibilitatea efectuarii actiunilor de igienizare au ca si obiectiv satisfacerea nevoilor clientului care este prioritatea noastra absoluta. In acest sens va precizam ca societatea noastra este certificata si mentine sistemul de management integrat conform standardelor in vigoare.

Combaterea rozatoarelor e un rol deosebit de important, deoarece aceastea constituie un pericol permanent de imbolnavire (boli bacteriene, virotice si parazitare-raspandind trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare si altele.) atat a populatiei cat si a animalelor si pierderi econoimice (poluiaza, fac inutilizabile mult mai multe alimente decat alimentele consumate, distrug instalatiile, spatiile etc., facand astfel ca pierderile provocate sa devina foarte mari).