Servicii DDD Sibiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sibiu

Agrochemical Services S.R.L.

Servicii DDD Sibiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agrochemical Services S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Sibiu.


Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sibiu

deratizare dezinsectie dezinfectie sibiuAgrochemical Services S.R.L. este autorizata pentru servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare in Sibiu, Medias si pe raza judetului Sibiu pentru toate spatiile, atat pentru persoane fizice cat si juridice: birouri, blocuri, cabinete medicale, restaurante, baruri, farmacii, depozite, hale industriale, spitale, ferme, scoli, gradinite, spatii comerciale, apartamente, asociatii de proprietari, frizerii, saloane infrumusetare, magazine, sali de spectacol, parcuri, subsoluri, hoteluri, cinematografe.

Experienta acumulata, seriozitatea, precum si aplicarea celor mai noi si eficiente metode de combatere reprezinta argumente pentru a ne alege. Contactul nostru permanent si direct cu beneficiarii, precum si flexibilitatea efectuarii actiunilor de igienizare au ca si obiectiv satisfacerea nevoilor clientului care este prioritatea noastra absoluta. In acest sens va precizam ca societatea noastra este certificata si mentine sistemul de management integrat conform standardelor in vigoare.

Combaterea daunatorilor este conceptul absolut necesar tuturor. Acest tip de control poate avea mai multe forme si se poate ocupa in acelasi timp de mai multe categorii de insecte, dar si de rozatoare. Exista metode specifice pentru fiecare problema in parte, o investigatie completa fiind necesara inaintea aplicarii oricarei forme de tratament. De aceea, sunt recomandate serviciile profesionale, in niciun caz utilizarea unor produse chimice disponibile pe piata.

Combaterea rozatoarelor e un rol deosebit de important, deoarece aceastea constituie un pericol permanent de imbolnavire (boli bacteriene, virotice si parazitare-raspandind trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare si altele.) atat a populatiei cat si a animalelor si pierderi econoimice (poluiaza, fac inutilizabile mult mai multe alimente decat alimentele consumate, distrug instalatiile, spatiile etc., facand astfel ca pierderile provocate sa devina foarte mari).

dezinsectie sibiu

Produse si Servicii

Servicii Dezinfectie 

Dezinfectia se refera la Sterilizare – Decontaminare a Microaeroflorei ( atmosfera, mediul ambient). De asemenea se preteaza la orice tip de suprafete: pereti, pardoseli, mobilier, etc. Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Servicii Deratizare 

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Servicii Dezinsectie 

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. Dezinsectia se face prin pulverizare solutie lichida ce consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile, se va pulveriza o zona de bariera în jurul acestora.

Galerie foto