Servicii DDD Sibiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sibiu

Agrochemical Services S.R.L.

Servicii DDD Sibiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agrochemical Services S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Sibiu.


Agrochemical Services S.R.L. ofera servicii de DERATIZARE, DEZINSECTIE si DEZINFECTIE in spatii interioare si exterioare, hale de productie, birouri, locuinte, spitale, restaurante, hoteluri, etc. Societatea noastra functioneaza in acest domeniu din anul 1993, avand ca scop executarea unor lucrari de cea mai buna calitate. Experienta acumulata, seriozitatea, precum si aplicarea celor mai noi si eficiente metode de combatere reprezinta argumente pentru a ne alege. Contactul nostru permanent si direct cu beneficiarii, precum si flexibilitatea efectuarii actiunilor de igienizare au ca si obiectiv satisfacerea nevoilor clientului care este prioritatea noastra absoluta. In acest sens va precizam ca societatea noastra este certificata si mentine sistemul de management integrat conform standardelor in vigoare.

Produse si Servicii

Serviciile executate de noi vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va asigura un climat de munca igienic si confortabil.
Spectrul de actiune al substantelor folosite este urmatorul:

  • Dezinsectie: impotriva gindacilor de bucatarie, pureci , plosnite, furnici, molii, muste , tintari, fluturi etc.
  • Deratizare: impotriva tuturor speciilor de soareci si sobolani
  • Dezinfectie: impotriva tuturor tipurilor de microbi, bacterii, fungi si virusi.

Aceste servicii pot fi efectuate atat pentru combatere cat si in scop profilactic tinand cont de faptul ca insectele si rozatoarele faciliteaza transmiterea anumitor boli.

Galerie foto