Servicii DDD Sfantu Gheorghe - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sfantu Gheorghe

SERVICII ROZMARI S.R.L.

Servicii DDD Sfantu Gheorghe - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICII ROZMARI S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Sfantu Gheorghe.


Cui ne adresam?
Ne adresam tuturor persoanelor fizice dar si juridice (spatii comerciale, alimentatie publica, birouri, hale industriale, tipografii, etc)
Cu ce personal executam lucrarile?
In executarea acestor lucrari, societatea noastra beneficiaza de personal calificat cu vasta experienta in domeniul prestarii serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, urmand standardele UE

Produse si Servicii

Deratizarea

Este actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea acestora la un nivel numeric redus. Deratizarea se executa de catre firme specializate printr-un ansamblu de masuri ce se aplica permanent.

Pentru deratizare se utilizeaza momeli toxice care sunt realizate prin aplicarea substantelor pe cereale sau alimente, sau sunt cerate ceea ce le confera o rezistenta crescuta la umezeala.

Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continuu si ritmic pentru a impiedeca refacerea rapida a populatiei de daunatori. Deasemenea prin deratizare se realizeasa prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale. Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Produsele din procesul de deratizare se folosesc la agenti economici, asociatii de locatari, subsoluri, curti, ferme si campuri, spitale, scoli, etc. Acestea se amplaseaza in statii de intoxicare si sunt sub forma de momeli gata preparate de firmele producatoare, pe suport ceralier sau sub forma de baton cerat.

 

Dezinfectia

Actiunea de dezinfectie este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%). Procesul de Dezinfectie se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.
In orice activitate de dezinfectie trebuie sa se aplice masurile de protectie a muncii pentru a preveni accidentele si intoxicatiile.
Procesul de dezinfectie are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere prin masuri de dezinfectie cat mai eficiente.
Germenii patogeni sunt eradicati prin procesul de DEZINFECTIE, o metoda de decontaminare efectuata in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile.

 

Galerie foto