Servicii DDD Sebes - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sebes

IGIENA SERV

Servicii DDD Sebes - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Sebes.


dezinsectie-dezinfectie-deratizare-romania

Despre Noi

servicii ddd romaniaIGIENA SERV prestator autorizat la nivel national pentru servicii de dezinfectie, dezinsectie, deratizare va ofera servicii profesionale de combatere a daunatorilor si solutii optime pentru prevenirea aparitiei lor in TOATA ROMANIA pentru: spitale, scoli, institutii publice si private, restaurante, hoteluri, magazine, industrie alimentara, spatii de depozitare, ferme, subsolurile blocurilor, beciuri, hambare etc.

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI
CO
MBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI

COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE

ddd romania

deratizare dezinsectie dezinfectie

DERATIZARE
DEZINSECTIE
DEZINFECTIE
IGNIFUGARE
CURATENIE GENERALA
CURATARE COSURI DE FUM
CURATARE HOTE
COLECTARE SI TRANSPORT DESEURI

 

Produse si Servicii

Dezinsectie
Va punem la dispozitie servicii de dezinsectie menite sa va scape de daunatorii care par sa se raspandeasca fara oprire. De multe ori, produsele achizitionate de la magazine sau farmacii veterinare nu au acelasi efect pe care vi-l doriti si atunci este recomandat sa apelati la servicii profesionale.
Insectele pot fi purtatoare de boli contagioase care sunt greu de tratat fiind posibil sa se transmita si de la animal la om. Dezinsectia realizata in vecinatatea unui spatiu infestat este ineficienta, iar daca vecinii dumneavoastra nu constientizeaza aceasta problema, este imposibil de eliminat focarul de infestare.
Printre bolile transmise de insecte enumeram: malaria, febra galbena, meningita West Nile

  • boli ce pot fi transmise de tantari: ebra butonoasa, boala Lyme
  • boli ce pot fi transmise de capuse: toxinfectii alimentare, prin bacteria E. coli
  • boli ce pot fi transmise de muste: pesta, tifosul murin - transmise de purici

Chiar daca in urma dezinsectiei ati scapat de problema, este indicat sa mai realizati astfel de interventii, cel putin preventiv, pentru ca problema sa nu apara din nou. Dezinsectia profilactica trebuie sa se realizeze o data la trei luni, dar nu mai tarziu de sase luni, pentru a putea fi cu adevarat eficienta.

Insectele se inmultesc in momentul in care au parte de conditii favorabile:

  • Apa – insectele sunt atrase de zonele cu umiditate.
  • Hrana – locul unde reusesc sa gaseasca hrana suficienta pentru a trai confortabil este mediul cel mai prielnic pentru a se inmulti
  • Adapost – spatiile inchise sunt preferatele acestor daunatori

Mentinerea constanta a curateniei in spatiile unde credeti ca s-ar putea inmulti insectele este absolut necesara.
Detinem autorizatii si diplome care sa ateste experienta noastra in acest domeniu. Indiferent unde v-ati afla, puteti beneficia de serviciile oferite de echipa noastra de specialisti cu o vasta experienta in eliminarea daunatorilor.

Deratizare
Reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea la un nivel numeric redus a acestora.
Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continuu si ritmic pentru ca refacerea rapida a populatiei de daunatori sa fie oprita. Deasemenea, sunt realizate prin deratizare, prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale. Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Dezinfectie
Reprezinta metodele si mijloacele utilizate in distrugerea virusurilor, bacteriilor, ciupercilor si elementelor parazitare in vederea asigurarii si mentinerii starii de sanatate publica.
Este recomandat ca serviciile de dezinfectie sa se realizeze periodic, in special in spitale, in mijloacele de transport in comun sau institutii publice unde pericolul de contaminare este ridicat.
Igiena Serv pune la dispozitie proceduri si echipa dedicata de dezinfectie, un proces prin care se elimina microbii si microorganismele de pe diverse suprafete cu potential daunator pentru sanatatea umana.
Aceasta operatiune este utilizata in special in spitale si cabinete medicale unde curatenia trebuie sa fie impecabila pentru a nu permite raspandirea microorganismelor si germenilor patogeni.
Metode utilizate pentru realizarea dezinfectiei:

  • Pulverizarea solutiilor
  • Nebulizarea sau ,,ceata rece”
  • Termonebulizarea sau ,,ceata calda”

Prin dezinfectie se elimina toate pericolele vazute si nevazute, pentru a mentine un mediu ambiant curat si adecvat pentru sanatatea umana.

Galerie foto