Servicii DDD Sacele - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sacele

SERVICII ROZMARI S.R.L.

Servicii DDD Sacele - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Sacele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICII ROZMARI S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Sacele.


Oferim Servicii DDD si in BRASOV  

 Servicii Rozmari SRL prin istoria sa de peste 20 de ani da dovada de: stabilitate, profesionalism si atitudine pozitiva.
  Activitatea firmei s-a dezvoltat continuu (pana la 7 fitofarmacii si un depozit central), dar s-a si diversificat, prin includerea in obiectul de activitate a unor servicii specializate: tratamente fitosanitare, gazari de silozuri si depozite de cereale, deratizare, dezinsectie si dezinfectie, tratarea bustenilor pentru export, tratarea obiectelor de mobilier sau a obiectelor de arta infestate cu carii.
  In 1998 am implementat si operat unul dintre primele sisteme integrate de combatere a daunatorilor ca parte a unui sistem HACCP din Romania.
  Preocuparea continua a managementului pentru calitate si inovatie au fost principalele atuuri ale firmei in acesti ani, iar rezultatele sunt masurabile in cresterea continua a cifrei de afaceri si a portofoliului de clienti.

Produse si Servicii

  Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus”.
  Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale, care explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave. Una dintre insusiri este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi, cu ajutorul carora acestea rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.

  Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect).
Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie – noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

  Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile.
Cel mai sigur si ieftin atunci cand vorbim despre sanatatea noastra este sa prevenim decat sa combatem. Ganditi-va cat de mare este riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata atunci cand circulam cu mijloacele de transport in comun, cand folosim toalete publice, cand lucram in colectiv, cand mergem la biblioteca sau folosim acelasi bazin de inot. De ce sa nu ne protejam prin efectuarea periodica a unor tratamente de dezinfectie, care, datorita inovatiilor in domeniul tehnic au devenit foarte accesibile.
  Produsele folosite de societatea noastra in acest scop prezinta un spectru larg de actiune, neutralizând rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, sporicida,
  Metodele de aplicare depind de conformatia încaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt:

  • Pulverizarea
  • Nebulizarea (ceata rece)
  • Termonebulizarea (ceata calda)

Galerie foto