Servicii DDD Pantelimon - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Pantelimon

Promed Impex SRL

Servicii DDD Pantelimon - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Pantelimon reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Promed Impex SRL - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Pantelimon.


Firma PROMED IMPEX SRL, avand o activitate de 13 ani in domeniu, presteaza activitati de dezinsectie si deratizare utilizand substante din import si indigene aprobate de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva a Municipiului Bucuresti.

Prestam activitati de dezinsectie si deratizare atat in spatii de locuit cat si in spatii cu alte destinatii.
 
Apelati cu incredere la serviciile noastre!
 
Dezinsectie 
 
In vederea prevenirii si combaterii insectelor daunatoare si purtatoare de microbi si boli, societatea noastra va ofera cel mai eficient serviciu de dezinsectie. Dezinsectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor daunatoare.
 
Pentru realizarea cu maxima eficienta a operatiunii de dezinsectie, echipa noastra se foloseste in munca ei de cele mai moderne substante, produse din productia interna si din import si care va garanteaza rezolvarea problemelor legate de acest aspect.
 
Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii.
 
Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve.
 
Deratizare

Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, echipa noastra va pune la dispozitie serviciul de deratizare. Operatiunea de deratizare are o importanta deosebita deoarece rozatoarele sunt principalii purtatori de boli si aducatori de pagube economice.

Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare gradinii dumneavoastra dar si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale.

Folosind substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitatea pentru om si pentru animale, avizate de catre Ministerul Sanatatii, societatea noastra participa cu eficienta la actiunea de distrugere a rozatoarelor (soareci, sobolani – de orice specie) care va provoaca numeroase probleme.

Spectrul de actiune ale acestor substante pe care le folosim se refera la orice specie de soareci sau sobolani. Operatiunea de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise (gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, depozite) cat si in spatii deschise.

Sfaturi utile

Efectuand in mod periodic operatiunile de dezinsectie si deratizare va aparati propria dumneavoastra sanatate.
Dezinsectia si deratizarea reprezinta actiuni de prevenire a unor boli transmise prin intermediul insectelor si rozatoarelor, fiind deja cunoscut ca a preveni este mai usor decat a combate.
In plus prezenta insectelor si a rozatoarelor prezinta si un disconfort apreciabil atat pentru om cat si pentru animale.
Legislatia in vigoare stipuleaza in mod clar importanta si periodicitatea lucrarilor de dezinsectie si deratizare, precum si consecintele neefectuarii lor.

Principalele acte normative care reglementeaza astfel de operatiuni sunt:

  • legea nr.3/1978 privind asigurarea sanatatii publice
  • legea nr.5/1982 privind protectia plantelor cultivate, a padurilor si regimul pesticidelor
  • ordinul MS nr536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni de preferat primavara si toamna.
  • legea nr.10/26.05.1998 privind asistenta de sanatate publica, publicata in Monitorul Oficial nr.204/01.06.1998 cap.5, art.28. Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de dezinsectie si deratizare periodice.

Galerie foto