Servicii DDD Otopeni - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Otopeni

Promed Impex SRL

Servicii DDD Otopeni - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Promed Impex SRL - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Otopeni.


Firma PROMED IMPEX SRL, avand o activitate de 13 ani in domeniu, presteaza activitati de dezinsectie si deratizare utilizand substante din import si indigene aprobate de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva a Municipiului Bucuresti. Prestam activitati de dezinsectie si deratizare atat in spatii de locuit cat si in spatii cu alte destinatii avand obiective in localitatea Bolintin, Ilfov, si acoperire pentru municipiul Bucuresti si jud. Ilfov.

Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Igiena locuintei si sanatatea familiei tale sunt foarte importante pentru tine si de cele mai multe ori acestea sunt pereclitate de prezenta suparatoare a insectelor sau rozatoarelor. Daca va confruntati cu probleme legate de prezenta acestor daunatoare, societatea noastra va vine in intampinare, oferindu-va cele mai eficiente metode de prevenire si combatere a acestora. Oferim servicii de dezinsectie si deratizare pentru scoli, gradinite, industria alimentara, subsoluri si orice fel de spatii deschise.

Firma PROMED IMPEX SRL, avand o activitate de 13 ani in domeniu, presteaza activitati de dezinsectie si deratizare utilizand substante din import si indigene aprobate de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva a Municipiului Bucuresti.

Prestam activitati de dezinsectie si deratizare atat in spatii de locuit cat si in spatii cu alte destinatii.

 

Siguranta ta si a familiei tale.

Deratizare si dezinsectie la cele mai mari standarde.

 

 

Produse si Servicii

Dezinsectie

In vederea prevenirii si combaterii insectelor daunatoare si purtatoare de microbi si boli, societatea noastra va ofera cel mai eficient serviciu de dezinsectie. Dezinsectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor daunatoare.Pentru realizarea cu maxima eficienta a operatiunii de dezinsectie, echipa noastra se foloseste in munca ei de cele mai moderne substante, produse din productia interna si din import si care va garanteaza rezolvarea problemelor legate de acest aspect.

Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii.Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve.

Deratizare

Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, echipa noastra va pune la dispozitie serviciul de deratizare. Operatiunea de deratizare are o importanta deosebita deoarece rozatoarele sunt principalii purtatori de boli si aducatori de pagube economice.

Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare gradinii dumneavoastra dar si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale.

Folosind substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitatea pentru om si pentru animale, avizate de catre Ministerul Sanatatii, societatea noastra participa cu eficienta la actiunea de distrugere a rozatoarelor (soareci, sobolani – de orice specie) care va provoaca numeroase probleme.

Spectrul de actiune ale acestor substante pe care le folosim se refera la orice specie de soareci sau sobolani. Operatiunea de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise (gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, depozite) cat si in spatii deschise.

 

Galerie foto