Servicii DDD Oradea - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Oradea

Expert Pest Control

Servicii DDD Oradea - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Expert Pest Control - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Oradea.OFERTA PENTRU COMBATEREA MUSTELOR PENTRU PERSOANE FIZICE

Oferim servicii de combaterea mustelor la evenimentele speciale din viata dvs. ce se desfasoara in aer liber (nunti, cununii, botezuri etc)

Oferim aceste servicii inainte de evenimentul propriu zis pentru a va bucura de invitati intr-o atmosfera relaxanta.

Se ofera GARANTIE pentru combaterea mustelor.


deratizare oradea

EXPERT PEST CONTROL  Servicii DDD ARAD  ORADEA  TIMISOARA

servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie oradea timisoara aradEXPERT PEST CONTROL este prestator autorizat la pentru servicii de dezinfectie, dezinsectie, deratizare Oradea - Arad - Timisoara va ofera servicii profesionale de combatere a daunatorilor si solutii optime pentru prevenirea aparitiei pentru: depozite, magazii, silozuri, hale de depozitare, hale de productie, mori, brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, scoli, gradanite, scari de bloc, cartiere rezidentiale, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri, parcuri industriale si de agrement, ferme etcServiciile noastre se adreseaza atat catre persoanele fizice in spatiile rezidentiale si in spatiile locative cat si persoanelor juridice in sectorul comercial si industrial.

Deratizare - combaterea si exterminarea rozatoarelor cu substante si capcane
Dezinsectie - distrugerea insectelor daunatoare si parazitilor cu ajutorul dispozitivelor si substantelor
Dezinfectie - distrugerea si eliminarea bacteriilor si parazitilor

Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substante profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile. Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve.

dezinsectie dezinfectie deratizare oradea

In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite de societatea noastra, sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului. 

Apelati cu incredere la Expert Pest Control pentru servicii eficiente de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Echipa de profesionisti detine solutiile cele mai potrivite pentru a elimina toti daunatorii din mediul dumneavoastra.

dezinsectie dezinfectie deratizare oradea

Galerie foto