Servicii DDD Motru - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Motru

Servicii DDD Motru

Servicii DDD Motru - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Motru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii DDD Motru - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Motru.


Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Motru Servicii DDD Motru va ofera servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Experienta vasta dobandita de-a lungul timpului pe piata de profil ne ofera posibilitatea de a presta pentru dumneavoastra servicii de cea mai buna calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente).

  Serviciile de deratizare oferite de noi rezolva problemele intampinate de clienti nu doar le acopera. Avem grija ca daunatorii sa nu va mai calce pragul spatiului doar daca dumneavoastra doriti acest lucru.

  Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi solutii si echipamente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii.
Interesul fata de acest domeniu ne-a determinat sa cautam informatie pertinenta, sa ne scolim, sa ne perfectionam, invatand de la cei mai buni din industrie si avand sustinerea unor nume sonore in industria curateniei si igienei profesionale din Romania.
  Substantele folosite pentru deratizaresunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente impotriva oricarei specii de soareci si sobolani.
  Va oferim garantia ca vom gasi cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra legate de rozatoare, atat in spatii interioare cat si exterioare, angajatii nostri fiind capabili de a se adapta unor cerinte diverse.

  Executam lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinsectie la:

  • cladiri si birouri publice
  • depozite si magazii
  • spitale, scoli
  • hoteluri si restaurante
  • apartamente - asociatii de proprietari
  • institutii

Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Motru

Produse si Servicii

  Dezinfectie: Oferim avantajele unui mediu curat si igenizat prin masuri de dezinfectie impotriva microorganismelor ce pot declansa diferite boli la om.
Pentru a va asigura protectie completa impotriva germenilor patogeni care conduc la raspandirea unor boli infectioase sau parazitare sunt necesare actiuni riguroase de combatere si prevenire.
Venim in sprijinul dumneavoastra cu lucrari de dezinfectie realizate de un personal instruit sa se adapteze unor exigente variate. Specialistii nostri au in vedere aplicarea corecta a tehnicilor de lucru la standarde calitative inalte.
Puteti avea incredere ca utilizam doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, fiind deosebit de interesati ca dumneavoastra si familia sa beneficiati de un mediu de viata sanatos.

  Dezinsectie: Raspundem nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare si combatere a acestora prin actiuni eficace de dezinsectie.
Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele.
intampinam nevoia dumneavoastra de a preveni efectele nocive pe care acestea le pot provoca, punandu-va la dispozitie personal avizat, care opereaza folosind substante moderne aprobate de Ministerul Sanatatii, in concordanta cu standardele internationale.
Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Acestea actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.
Va garantam astfel masuri de dezinsectie aplicate riguros pentru a solutiona acest tip de probleme.

  Deratizare: Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.
Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.
Realizata preventiv sau curativ,deratizarea trebuie orientata catre eliminarea definitiva a rozatoarelor nocive. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante cu efect garantat in acest sens.

 

Galerie foto