Servicii DDD Miercurea Ciuc - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Miercurea Ciuc

Servicii DDD S.C. SANITOX S.R.L.

Servicii DDD Miercurea Ciuc - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii DDD S.C. SANITOX S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Miercurea Ciuc.


SANITOX SRL a fost infiintata in anul 1991. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principalActivitati generale (nespecializate) de curatenie interioara a cladirilor. SANITOX SRL va ofera solutii complete in tratarea spatiilor afectate de daunatori precum rozatoare, insecte sau micro-organisme in vederea eliminarii acestora si pentru a previne reaparitia lor. (deratizare, dezinsectie, dezinfectie).

Detinem toate avizele si autorizatiile necesare pentru furnizarea de servicii de deratizare, servicii de dezinsectie, servicii de curatenie pe masura nevoilor si asteptarilor dvs. Modul nostru de actionare este stabilit intodeauna pe baza unui plan si ne desfasuram activitatea discret, rapid si eficient.
Avem o gama larga de oferte potrivite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, veniind intodeauna cu solutii si preturi accesibile.

 

Produse si Servicii

Galerie foto