Servicii DDD Miercurea Ciuc - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Miercurea Ciuc

IGIENA SERV

Servicii DDD Miercurea Ciuc - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Miercurea Ciuc.DERATIZARE
DEZINSECTIE
DEZINFECTIE
IGNIFUGARE
CURATENIE GENERALA
CURATARE COSURI DE FUM
CURATARE HOTE
COLECTARE SI TRANSPORT DESEURI

ddd romania

Despre Noi

IGIENA SERV este specializata si detine toate autorizatiile necesare prestarii acestui serviciu in conformitate cu legile in vigore. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul de Protectia Plantelor si Carantina Fitosanitara, Inspectoratul Judetean de Politie – Serviciul arme – explozivi, substante toxice si Inspectoratul de Protectia Muncii, iar operatorii angajati sunt calificati si specializati in prestarea acestui serviciu.

dezinsectie-dezinfectie-deratizare-romania

Orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Aveti probleme cu insectele si rozatoarele? Apelati la profesionisti! Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe raza judetului Harghita si in toata tara. Serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie trebuie facute regulat, atat pentru distrugerea definitiva a insectelor si animalelor daunatoare si purtatoare de boli, cat si pentru a preveni aparitia lor in spatiile, casele si proprietatile noastre.

deratizare dezinsectie dezinfectie

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI 
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE 
COMBATERE PAIANJENI
COMBATERE VIESPI - TANTARI

Executam lucrari de dezinsectie-deratizare si dezinfectie de calitate cu substante profesionale in orice spatiu sau incapere (scari de bloc, apartamente, case, magazine alimentare, scoli, spati verzi, pomi fructiferi), executam si gazari cereale depozite, batoane fumigene pentru cartite, diferite substante cerate pentru sobolani si soricei.

Executam lucrari de dezinsectie pt diferite probleme intampinate: (gandaci de bucatarie, furnici, capuse, purici, plosnite, tantari, muste paianjeni, liberci si multe alte insecte daunatore.

exterminare daunatori miercurea ciuc

Capusele sunt insecte parazite ce populeaza suprafata corpului (sunt ectoparaziti). Majoritatea se gasesc pe tegumentele mamiferelor (sau in blana lor), pe pielea pasarilor sau, mai rar, a reptilelor. Capusele fac parte din aceeasi clasa de insecte cu scorpionii si paienjenii - arahnide, din subclasa acarieni. Sunt paraziti hematofagi (se hranesc cu sangele gazdelor) si populeaza o singura gazda timp de cateva cateva zile, daca nu sunt indepartate. Cele mai multe cazuri apar primavara si vara (pana tarziu, spre toamna). Muscaturile lor sunt indolore (de aceea prezenta lor nu este simtita de catre gazda).

Serviciile noastre de dezinsectie actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Galerie foto