Servicii DDD Medias - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Medias

DDD INTER MEDIA SERVICE S.R.L.

Servicii DDD Medias - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Medias reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DDD INTER MEDIA SERVICE S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Medias.


Inter Media Service S.R.L a fost fondată în 1994 în Mediaş, judeţul Sibiu şi este o companie recunoscută pe plan naţional pentru promptitudinea şi calitatea serviciilor oferite. Firma va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice). Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung.Produse si Servicii

Serviciile executate de noi vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va asigura un climat de munca igienic si confortabil.
Spectrul de actiune al substantelor folosite este urmatorul:

  • Dezinsectie: impotriva gindacilor de bucatarie, pureci , plosnite, furnici, molii, muste , tintari, fluturi etc.
  • Deratizare: impotriva tuturor speciilor de soareci si sobolani
  • Dezinfectie: impotriva tuturor tipurilor de microbi, bacterii, fungi si virusi.

Aceste servicii pot fi efectuate atat pentru combatere cat si in scop profilactic tinand cont de faptul ca insectele si rozatoarele faciliteaza transmiterea anumitor boli.

Galerie foto