Servicii DDD Jimbolia - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Jimbolia

Compania DDD® Timisoara - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Servicii DDD Jimbolia - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Jimbolia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Compania DDD® Timisoara - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Jimbolia.


deratizare-dezinsectie-dezinfectie-bucuresti-ilfov-cluj-vrancea

Despre Noi

Compania DDD® Timisoara - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare furnizeaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, la standarde nationale si europene, in localitatea Jimbolia, folosind tehnologie de ultima generatie. Detinem logistica proprie in orasele Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca si Constanta. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor d.d.d. Suntem prima firma DDD romaneasca ale carei servicii sunt recunoscute la nivel European certificată CEPA®conform ISO 16.636. Suntem usor de gasit pentru ca avem incredere in calitatea serviciilor noastre!

 • daca nu esti multumit, refacem Gratuit interventiile timp de 30 de zile!
 • dupa 30 de zile daca tot nu esti multumit iti returnam banii pe ultimul tratament din locatie si prestam Gratuit inca 30 de zile!
 • daca nici asa nu esti multumit, suportam noi integral contravaloarea unei interventii prestate de o alta firma aleasa de tine in locatia respectiva!

 

Folosim numai substante avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A. Fiecare interventie realizata, fie pentru clienti persoane fizice, persoane juridice sau institutii de stat, beneficiaza de cele mai bune servicii pe care le putem oferi.

ddd-bucuresti

Serviciile noastre se adreseaza atat clientilor comerciali (dezinsectie birouri, cladiri, hale comerciale, asociatii de proprietari, depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, baruri, restaurante, fastfood-uri etc.), institutii publice, asociatii de proprietari, cat si persoanelor fizice care au nevoie de interventii rapide in apartament, locuinta sau curte.

servicii-ddd-bucuresti-ilfov-constanta-vrancea

Combatem orice tip de daunatori: soareci, sobolani, purici, gandaci de bucatarie, capuse, plosnite de pat, muste, tantari, virusi patogeni, tantari, viespi, capuse, plosnite de pat, muste, gandaci, omizi, purici, plosnita cerealelor sau gandacul urat mirositor, soareci, sobolani, serpi sunt daunatori cu care ne ocupam zilnic, indiferent de gradul de infestare, de marimea sau amplasarea locatiilor.

Servicii

Servicii Dezinsectie, Jud. Timis, Localitatea Jimbolia

Dezinsectia reprezinta o procedura de preventie dar si distrugere a parazitilor sau insectelor ce dauneaza. Acest proces necesita substante speciale si echipamente profesionale menite sa nimiceasca tot ce le apare in cale. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Serviciile noastre de dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Dezinsectie-ilfov

Dezinsectie BIO - Jimbolia

Bio dezinsectia este o metoda de decontaminare recomandata pana si celor mai sensibile spatii, acestea putand fi repuse in folosinta imediat, in doar cateva ore de la aplicare. In plus, nu dauneaza in niciun fel mediului inconjurator. Pentru dezinsectia BIO, Compania DDD® Timisoara - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare va pune la dispozitie tehnologia AquaPy®.

- INCINTE SENSIBILE - Spitale, scoli, hoteluri, camine de batrani etc.
- ZONE URBANE - parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun
- SPATII DE DEPOZITARE - indiferent de materialele sau alimentele depozitate

Servicii Deratizare Jud. Timis, Localitatea Jimbolia

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori.

deratizare-bucuresti-ilfov

Deratizare BIO - Jimbolia

Deratizarea BIO este actiunea de eliminare a animalelor rozatoare daunatoare (sobolani, soareci, etc), prin mijloace ecologice, cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Deratizarea BIO se realizeaza cu ajutorul statiilor de monitorizare, capcane pe baza de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

 • Apartamente si asociatii
 • Institutii publice
 • Birouri si spatii HoReCa
 • Magazine si centre comerciale
 • Prelucrarea produselor alimentare
 • Scoli, gradinite, spitale
 • Spatii exterioare

Servicii Dezinfectie Jud. Timis, Localitatea Jimbolia

Pentru efectuarea dezinfectiei prin metode chimice sunt utilizate numeroase substante chimice foarte puternice, printre care: fenolul, clorura de var, cloramina, formolul, etc. Aceste substante au un efect distrugator asupra tuturor microorganismelor patogene. Echipa noastra specializata va recomanda interventii de dezinfectie pentru numeroase spatii si elemente de uz comun printre care: policlinici, spitale, gradinite, scoli, hoteluri, restaurante, depozite, ferme agricole etc. Dupa cum ati remarcat toate acestea sunt locuri in care curatenia trebuie sa indeplineasca conditii stringente pentru a elimina potentialii daunatori existenti sau preveni aparitia acestora.

dezinfectie-bucuresti-ilfov

Procesele complexe de dezinfectare sau dezinfectie sunt realizate de o echipa profesionista pentru distrugerea germenilor patogeni, prevenind astfel riscurile asociate contaminarii. Orice suprafata, obiect sau incepere poate fi dezinfectata pentru a elimina toti microbii (virusi, paraziti, ciuperci, fungi) si microorganismele (numerosi agenti patogeni cu risc de contaminare), indiferent de provenienta acestora (vegetala sau animala).

Dezinfectie BIO - Jimbolia

Bio-dezinfectia este o metoda de decontaminare recomandata pana si celor mai sensibile spatii. Spre deosebire de nebulizarea clasica care creaza o ceata umeda, Bio-dezinfectia se bazeaza pe generarea de ceata uscata, ceea ce se traduce in beneficii concrete pentru client:

 • nu produce umezeala si nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putandu-se trata si echipamentele electronice;
 • nu pateaza, nu necesita aerisirea spatiului, nu este periculos pentru personal sau mediu, nu genereaza reziduuri;
 • elimina mirosurile neplacute;
 • este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul, nonalergic, anticoroziv (ceata uscata), nu genereaza rezistenta la bacterii;
 • resetarea, intr-un interval de 60 minute, a intreg istoricului V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid si fungicid acumulat in decursul timpului in spatiul tratat;
 • ofera protectie bactericida, sporicida si fungicida prin dezinfectie periodica, la intervale de 20-30 zile in functie de traficul in zona tratata.

- Spatii publice sensibile (gradinite, scoli, sali de spectacol, cinematografe, gari, aeroporturi, biserici, spatii zootehnice; aeronave);

- Unitati sanitare precum: ATI, blocul operator, sali de tratament, saloane, cabinete medicale, etc.

- Propria casa.

Conceptul are la baza combinatia dintre nebulizatorul Nocospray si dezinfectantul Nocolyse.

necospray dezinfectie ilfov

Nocospray este un produs revolutionar destinat bio-dezinfectiei profesionale, cu actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida, utilizand ca substanta activa peroxidul de hidrogen in combinatie cu argint coloidal.

Acest sistem revolutionar ofera:

 • eficienta de dezinfectare de 99,99%;
 • raza de actiune pana la 15m fata de pozitionarea echipamentului;
 • acoperire prin sedimentare in numai 60 de minute/1000 m3 fiecare mm2/suprafata;
 • utilizare simultana a mai multor echipamente in cazul spatiilor cu volume mari (peste 1000m3).

Dezinfectie Coronavirus COVID-19, Jud. Timis, Localitatea Jimbolia

nebulizare-uscata bucuresti ilfov

Putem dezinfecta atat suprafetele cat si aerul. De exemplu, la Compania DDD® Timisoara - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare avem protocoale de dezinfectie umeda sau de nebulizare uscata cu NOCOLYSE-NOCOSPRAY pentru microaeroflora si suprafete.

NOCOSPRAY actioneaza si asupra microaeroflorei. Il folosim in cabinetele stomatologice, este folosit in blocurile operatorii ale spitalelor cu mult inainte de COVID19.

Aerul il putem dezinfecta si prin ozonificare, ozonul fiind cel mai puternic oxidant si dezinfectant posibil sau prin aerosolizarea aerului din incaperi cu peroxid de hidrogen.

Produse si Servicii

Servicii DDD Jimbolia

Servicii Deratizare Jimbolia

Servicii Dezinsectie Jimbolia

Servicii Dezinfectie Jimbolia

Firma servicii DDD Jimbolia

Firma Servicii Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Jimbolia

Contracte DDD Jimbolia

Nebulizare Jimbolia

Pret Deratizare Jimbolia

Pret Dezinsectie Jimbolia

Pret Dezinfectie Jimbolia

Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Jimbolia

DDD Jimbolia

Combatere gandaci Jimbolia

Combatere rozatoare Jimbolia

Dezinsectie firme Jimbolia

Deratizare firme Jimbolia

Combatere Soareci Jimbolia

Combatere Sobolani Jimbolia

Dezinsectie Tantari Jimbolia

Dezinsectie Capuse Jimbolia

Dezinsectie Plosnite de Pat Jimbolia

Firma DDD Jimbolia

Compania DDD® Timisoara - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare - Jimbolia

Galerie foto