Servicii DDD Intorsura Buzaului - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Intorsura Buzaului

SERVICII ROZMARI S.R.L.

Servicii DDD Intorsura Buzaului - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Intorsura Buzaului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICII ROZMARI S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Intorsura Buzaului.


Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Intorsura Buzaului

Despre Noi

  Firma SERVICII ROZMARI S.R.L. ofera servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare pentru scoli, gradinite, spitale, unitati pentru prelucrarea produselor alimentare, institutii publice de stat, apartamente si asociatii, birouri, hoteluri, restaurante. Dispunem de un personal calificat, mereu amabil si profesional. 
Operatiunile se executa conform graficului de lucrari stabilit in contract.

  Experienta in domeniu este garantata prin certificatele ISO 9001 - standard al calitatii, ISO 14001 - standard de mediu, OHSAS 18001 - standard international privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale si un personal calificat care raspunde cerintelor celei mai selecte si pretentioase clientele.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Intorsura Buzaului

  Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale, folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte. Materialele si solutiile noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii si conforme cu normele europene, iar personalul este instruit si calificat.

  Detinem autorizatiile si avizele in domeniu (Directia de Sanatate Publica, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor), precum si un personal calificat capabil sa satisfaca orice tip de lucrare in vederea obtinerii de rezultate maxime cu cheltuieli minime si adaptate fiecarei situatii.
  Garantam calitatea lucrarilor executate potrivit termenelor prevazute in documentatia tehnologica a fiecarui pesticid si raticid. Gama de combatere cuprinde toate insectele vectoare si generatoare de disconfort, ca de exemplu: tantari, gandaci, furnici, muste, carii, purici, molii, pleosnite, viespi, etc.

  Daca doriti o colaborare atat pentru dezinfectie, cat si pentru serviciile de deratizare si dezinsectie, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam sa ne cunoastem, sa stabilim o intalnire din care sa rezulte varianta cea mai satisfacatoare pentru dumneavoastra.

Servicii DDD Sacele - Brasov

Servicii Deratizare

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Servicii Dezinsectie

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. Dezinsectia se face prin pulverizare solutie lichida ce consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile, se va pulveriza o zona de bariera în jurul acestora.

Servicii Dezinfectie

Dezinfectia se refera la Sterilizare – Decontaminare a Microaeroflorei ( atmosfera, mediul ambient). De asemenea se preteaza la orice tip de suprafete: pereti, pardoseli, mobilier, etc. Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Galerie foto