Servicii DDD Iasi - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Iasi

IGIENA SERV

Servicii DDD Iasi - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Iasi.DERATIZARE
DEZINSECTIE
DEZINFECTIE
IGNIFUGARE
CURATENIE GENERALA
CURATARE COSURI DE FUM
CURATARE HOTE
COLECTARE SI TRANSPORT DESEURI

servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie iasi

Despre Noi

IGIENA SERV este specializata si detine toate autorizatiile necesare prestarii acestui serviciu in conformitate cu legile in vigore. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul de Protectia Plantelor si Carantina Fitosanitara, Inspectoratul Judetean de Politie – Serviciul arme – explozivi, substante toxice si Inspectoratul de Protectia Muncii, iar operatorii angajati sunt calificati si specializati in prestarea acestui serviciu.

deratizare dezinsectie dezinfectie brasov

Aveti probleme cu insectele si rozatoarele? Apelati la profesionisti! Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe raza judetului Iasi si in toata tara. Combatem eficient capusele din parcuri si gradini. Folosim substante biocide care nu sunt daunatoare omului si animalelor de companie.

Orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie iasi

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI 
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE 
COMBATERE PAIANJENI
COMBATERE VIESPI - TANTARI

Executam lucrari de dezinsectie-deratizare si dezinfectie de calitate cu substante profesionale in orice spatiu sau incapere (scari de bloc, apartamente, case, magazine alimentare, scoli, spati verzi, pomi fructiferi), executam si gazari cereale depozite, batoane fumigene pentru cartite, diferite substante cerate pentru sobolani si soricei.

Executam lucrari de dezinsectie pt diferite probleme intampinate: (gandaci de bucatarie, furnici, capuse, purici, plosnite, tantari, muste paianjeni, liberci si multe alte insecte daunatore.

exterminare daunatori iasi

Gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea intregii familii, ei fiind purtatori ai unor bacterii ce pot cauza diverse afectiuni. De aceea, este bine sa luati masuri si sa rezolvati problema cat mai repede cu putinta. Este bine sa stiti ca daca vecinul dumneavoastra are o infestatie cu gandaci si ce boli pot transmite gandacii de bucatarie, la ce riscuri va expuneti daca acestia au aparut si in locuinta dumneavoastra si poate asa veti avea un motiv in plus sa nu-i lasati sa se inmulteasca.

servicii ddd iasi

Serviciile noastre de dezinsectie actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Galerie foto