Servicii DDD Hateg - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Hateg

3D Control DDD SRL

Servicii DDD Hateg - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Hateg reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre 3D Control DDD SRL - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Hateg.


servicii ddd hateg

  Firma 3D Control DDD SRL detine toate avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a nevoilor pe care le aveti. Tinem cont de faptul ca reputatia afacerilor dumneavoastra trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ne desfasuram activitatea, rapid, discret si eficient.
  Asiguram combaterea si punerea sub control strict a capacitatii de amplificare a infestiilor cu purici, muste, tantari, gandaci, molii de tesatura, daunatorilor comuni de depozit si de carantina, soareci, sobolani, carii de lemn, evitand sanctiuni din partea organelor abilitate cu controlul.
  Produsele cu care lucram sunt de ultima generatie, cu eficienta maxima dar in acelasi timp sunt biodegradabile protejand astfel mediul inconjurator. In domeniul activitatii noastre, intotdeauna incercam sa gasim solutii 100% ecologice sa nu punem in pericol sanatatea umana si mediul inconjurator.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Hateg
  3D Control DDD SRL doreste sa vina in sprijinul problemelor dumneavoastra cu daunatorii, si insectele, eliminand neplacerile cauzate de acestea prin sisteme de combatere de ultima generatie. Oferim profesionalism, calitate si promptitudine prin personalul calificat care dispune de utilaje specifice performante si substante eficace, de minima toxicitate pentru om.
  Executam lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinsectie la:

  • cladiri si birouri publice
  • depozite si magazii
  • spitale, scoli
  • hoteluri si restaurante
  • apartamente - asociatii de proprietari
  • institutii

 

Produse si Servicii

  • Servicii de Deratizare

  Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Metodele de deratizare chimice sunt mult mai eficiente decat metodele mecanice deoarece raza de actiune este mai mare, actioneaza lent dar sigur astfel incat sa afecteze toata populatia de daunatori din spatiul respectiv.

  • Servicii de Dezinsectie

  Dezinsectia reprezinta ansamblul de actiuni (mijloace si metode) pentru combaterea insectelor si paianjinilor care pot vehicula si transmite boli infecto - contagioase si parazitare la om si animale si care prin actiunea lor provoaca disconfort si pagube economice, prin scaderea productiilor sau prin degradarea unor materiale. Deratizarea se face cu momeli toxice prin statii de intoxicare realizate in interior si exterior in locuri unde oamenii si animalele nu pot ajunge. Actiunea se realizeaza simultan in toate obiectivele gospodariei si la vecini daca exista un focar puternic. Deratizarea se face trimestrial (de patru ori pe an).

  • Servicii de Dezinfectie

  Dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru distrugerea formelor adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici.

Galerie foto