Servicii DDD Giurgiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Giurgiu

Deratizare S.C. Igiena Construct Geomih S.R.L.

Servicii DDD Giurgiu - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Deratizare S.C. Igiena Construct Geomih S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Giurgiu.


Firma IGIENA CONSTRUCT GEOMIH  S.R.L este o companie din Bucuresti care se ocupa cu deratizare Bucuresti si va ofera o gama larga de servicii decuratenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde si in cel mai profesional mod.
Echipa noastra va sta la dispozitie NON STOP in BUCURESTI pentru intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice.
Personalul nostru este calificat si are o experienta de 10 ani in domeniu. Dispunem de echipamente si materiale care garanteaza rezolvarea oricarei probleme de genul: deratizare sobolani, dezinsectie molii, dezinsectie tantari, dezinsectie plosnite, dezinsectie capuse, deratizare soareci, dezinsectie pureci, dezinsectie gandaci, dezinsectie bucuresti, dezinsectie non stop.
Detinem toate avizele si autorizatiile necesare pentru furnizarea de servicii de deratizare, servicii de dezinsectie, servicii de curatenie pe masura nevoilor si asteptarilor dvs.
Modul nostru de actionare este stabilit intodeauna pe baza unui plan si ne desfasuram activitatea discret, rapid si eficient.
Avem o gama larga de oferte potrivite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, veniind intodeauna cu solutii si preturi accesibile.
Intodeauna evaluarea costurilor operatiunii prestate se face pe baza marimii spatiilor si in functie de fradul de infectare.
Suntem disponibili NON STOP IN BUCURESTI si ne puteti contacta pentru mai multe detalii si oferte!

Produse si Servicii

  • Dezinsectie
  • Dezinfectie
  • Deratizare
  • Curatare hote industriale
  • Consultanta profesionala

Galerie foto