Servicii DDD Domnesti - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Domnesti

DDD

Servicii DDD Domnesti - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Domnesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DDD - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Domnesti.


Noi suntem o firma din Bucuresti, Compania S.C. DDD Fire-Clean S.R.L., desi a fost infiintata in anul 2012, are o mare experienta in domeniu. Firma este avizata si certificata pentru activitati DDD si ofera o gama larga de servicii, dupa cum urmeaza: servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, comercializare-service si mentenanta pentru aparate antidaunatori.

Firma este avizata PMB, DSP, DSV, PST, certificata de institutiile de resort, foloseste doar personal angajat calificat format din profesionisti in domeniu, utilizeaza doar solutii si substante profesionale avizate, produse de unele dintre cele mai recunoscute companii de profil : BAYER ENVIRONMENTAL SCIENCE, COLKIM, BELL, FROWEIN, BOCHEMIE, EKOMMERCE etc., acestea fiind inodore, non – toxice pentru oameni, reprezentand solutia optima pentru indepartarea daunatorilor pe termen lung; are implementate sisteme de management al calitatii, al sanatatii si securitatii ocupationale, al securitatii informatiei si sistem de management de mediu.

Galerie foto