Servicii DDD Craiova - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Craiova

Igiena Serv

Servicii DDD Craiova - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Craiova.


 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

Locuintele dumneavoastra sunt impanzite de plase de paianjen? Obiectele sanitare sunt invadate de furnici si gandaci? Rozatoarele reprezinta o problema imposibila de rezolvat? Nicio grija, echipa IGIENA SERV SRL din Braila va vine in ajutor, pentru ca noi avem cele mai bune solutii in combaterea insectelor si a rozatoarelor, deoarece dispunem de tehnologia de ultima ora pentru prestarea serviciilor sanitare in conditii optime.
Calitatea si eficienta sunt cuvintele care ne definesc. Compania IGIENA SERV are un personal calificat, atent selectat, instruit si foarte bine pregatit pentru executarea serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Folosim numai solutii autorizate de Ministerul Sanatatii dintre cele mai eficiente si care au un efect rapid de durata.
Prezenta noastra pe piata din Romania este de peste 14 ani suntem pregatiti sa executam servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pentru toate categoriile de solicitari: case, apartamente, curti, spatii verzi, livezi, institutii publice, asociatii locatare, etc.

Produse si Servicii

DEZINFECTIE
Dezinsectia reprezinta procesul de eliminare a insectelor, a parazitilor si prevenirea aparitiei acestora. Pentru acest proces complex folosim numai substante vizate, cele mai eficiente cu scopul de a elimina prezenta acestora din caminul dumneavoastra. Este necesara dezinsectia locurilor in care sunt prezenti germenii patogeni, deoarece acestia pot fi purtatori de boli tranmisibile, care odata instalati in apropierea gospodariei, in locurile umede ferite de lumina sau neaerisite pot provoca nu doar un disconfort, ci si boli fara remediu.
Acest proces complex se poate executa prin doua cai:
-    Profilactic sau preventiv  cu rolul de eliminare a germenilor patogeni;
-    Terapeutic sau prin combatere care are rolul de a combate bolile infectioase de la semnalizarea primelor atentionari pana la distrugerea focarului. 
Cele doua procese completeaza curatenia, insa nu o suplineste.
DEZINSECTIE
Este procesul de combatere a microorganismelor prezente de obicei in spatiile unde se afla obiectele sanitare, de uz caznic, locurile unde sunt depozitate alimentele. 
Dezinsectia se poate efectua prin mai multe metode si anume:
-    Prin pulverizare cu ajutorul pompei mecanice;
-    Prin pulverizare cu atomizorul, procedeu folosit pentru dezinsectia halelor, depozitelor mari alimentare si textile, locurilor umede ferite de razele soarelui.
DERATIZAREA
Deratizarea reprezinta actul de combatere a rozatoarelor de orice fel (soareci, sobolani, dihori), reducerea numarului acestora prin prestarea serviciului de deratizare in mod constant. 
Pentru a elimina acesti instrusi sunt utilizate momeli special create de producatori ce contin substante toxice, care distrug pe loc inamicul. 
Speciile de rozatoare sunt cele mai raspandite de aceea se executa deratizarea pe suprafetele spatiilor verzi aflate in apropierea locuintelor, curti, campuri, spitale, subsoluri, scari, scoli, etc.

Galerie foto