Servicii DDD Craiova - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Craiova

IGIENA SERV

Servicii DDD Craiova - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Craiova.ddd

DERATIZARE
DEZINSECTIE
DEZINFECTIE
IGNIFUGARE
CURATENIE GENERALA
CURATARE COSURI DE FUM
CURATARE HOTE
COLECTARE SI TRANSPORT DESEURI

Despre Noi

servicii ddd romaniaIGIENA SERV este specializata si detine toate autorizatiile necesare prestarii acestui serviciu in conformitate cu legile in vigore. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul de Protectia Plantelor si Carantina Fitosanitara, Inspectoratul Judetean de Politie – Serviciul arme – explozivi, substante toxice si Inspectoratul de Protectia Muncii, iar operatorii angajati sunt calificati si specializati in prestarea acestui serviciu.

Aveti probleme cu insectele si rozatoarele? Apelati la profesionisti! Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe raza judetului Dolj si in toata tara. Combatem eficient capusele din parcuri si gradini. Folosim substante biocide care nu sunt daunatoare omului si animalelor de companie.

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI 
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE 
COMBATERE PAIANJENI
COMBATERE VIESPI - TANTARI

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului.

ddd romania

Gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea intregii familii, ei fiind purtatori ai unor bacterii ce pot cauza diverse afectiuni. De aceea, este bine sa luati masuri si sa rezolvati problema cat mai repede cu putinta. Este bine sa stiti ca daca vecinul dumneavoastra are o infestatie cu gandaci si ce boli pot transmite gandacii de bucatarie, la ce riscuri va expuneti daca acestia au aparut si in locuinta dumneavoastra si poate asa veti avea un motiv in plus sa nu-i lasati sa se inmulteasca.

dezinsectie dezinfectie deratizare craiova

Orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Serviciile noastre de dezinsectie actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

 

Galerie foto