Servicii DDD Constanta - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Constanta

Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Servicii DDD Constanta - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Constanta.


deratizare-dezinsectie-dezinfectie-bucuresti-ilfov-cluj-vrancea

Despre Noi

Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare furnizeaza servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, la standarde nationale si europene, in localitatea Constanta, folosind tehnologie de ultima generatie. Detinem logistica proprie in orasele Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu, Panciu, Cluj-Napoca si Constanta. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor d.d.d. Suntem prima firma DDD romaneasca ale carei servicii sunt recunoscute la nivel European certificată CEPA®conform ISO 16.636. Suntem usor de gasit pentru ca avem incredere in calitatea serviciilor noastre!

 • daca nu esti multumit, refacem Gratuit interventiile timp de 30 de zile!
 • dupa 30 de zile daca tot nu esti multumit iti returnam banii pe ultimul tratament din locatie si prestam Gratuit inca 30 de zile!
 • daca nici asa nu esti multumit, suportam noi integral contravaloarea unei interventii prestate de o alta firma aleasa de tine in locatia respectiva!

 

Folosim numai substante avizate de Comisia Nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency E.C.H.A. Fiecare interventie realizata, fie pentru clienti persoane fizice, persoane juridice sau institutii de stat, beneficiaza de cele mai bune servicii pe care le putem oferi.

ddd-bucuresti

Serviciile noastre se adreseaza atat clientilor comerciali (dezinsectie birouri, cladiri, hale comerciale, asociatii de proprietari, depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, baruri, restaurante, fastfood-uri etc.), institutii publice, asociatii de proprietari, cat si persoanelor fizice care au nevoie de interventii rapide in apartament, locuinta sau curte.

servicii-ddd-bucuresti-ilfov-constanta-vrancea

Combatem orice tip de daunatori: soareci, sobolani, purici, gandaci de bucatarie, capuse, plosnite de pat, muste, tantari, virusi patogeni, tantari, viespi, capuse, plosnite de pat, muste, gandaci, omizi, purici, plosnita cerealelor sau gandacul urat mirositor, soareci, sobolani, serpi sunt daunatori cu care ne ocupam zilnic, indiferent de gradul de infestare, de marimea sau amplasarea locatiilor.

Servicii

Servicii Dezinsectie - Localitatea Constanta

Dezinsectia reprezinta o procedura de preventie dar si distrugere a parazitilor sau insectelor ce dauneaza. Acest proces necesita substante speciale si echipamente profesionale menite sa nimiceasca tot ce le apare in cale. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Serviciile noastre de dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

Dezinsectie-ilfov

Dezinsectie BIO - Localitatea Constanta

Bio dezinsectia este o metoda de decontaminare recomandata pana si celor mai sensibile spatii, acestea putand fi repuse in folosinta imediat, in doar cateva ore de la aplicare. In plus, nu dauneaza in niciun fel mediului inconjurator. Pentru dezinsectia BIO, Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare va pune la dispozitie tehnologia AquaPy®.

- INCINTE SENSIBILE - Spitale, scoli, hoteluri, camine de batrani etc.
- ZONE URBANE - parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun
- SPATII DE DEPOZITARE - indiferent de materialele sau alimentele depozitate

Servicii Deratizare -  Localitatea Constanta

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori.

deratizare-bucuresti-ilfov

Deratizare BIO - Constanta

Deratizarea BIO este actiunea de eliminare a animalelor rozatoare daunatoare (sobolani, soareci, etc), prin mijloace ecologice, cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

Deratizarea BIO se realizeaza cu ajutorul statiilor de monitorizare, capcane pe baza de adeziv cu atractant alimentar sau hormonal.

Deratizarea completeaza celelalte operatiuni (curatenie, dezinfectie), contribuind la combaterea si prevenirea bolilor transmise de rozatoare catre om sau animale de companie, facand parte din complexul de masuri de igienizare a mediului inconjurator.

 • Apartamente si asociatii
 • Institutii publice
 • Birouri si spatii HoReCa
 • Magazine si centre comerciale
 • Prelucrarea produselor alimentare
 • Scoli, gradinite, spitale
 • Spatii exterioare

Servicii Dezinfectie - Constanta

Pentru efectuarea dezinfectiei prin metode chimice sunt utilizate numeroase substante chimice foarte puternice, printre care: fenolul, clorura de var, cloramina, formolul, etc. Aceste substante au un efect distrugator asupra tuturor microorganismelor patogene. Echipa noastra specializata va recomanda interventii de dezinfectie pentru numeroase spatii si elemente de uz comun printre care: policlinici, spitale, gradinite, scoli, hoteluri, restaurante, depozite, ferme agricole etc. Dupa cum ati remarcat toate acestea sunt locuri in care curatenia trebuie sa indeplineasca conditii stringente pentru a elimina potentialii daunatori existenti sau preveni aparitia acestora.

dezinfectie-bucuresti-ilfov

Procesele complexe de dezinfectare sau dezinfectie sunt realizate de o echipa profesionista pentru distrugerea germenilor patogeni, prevenind astfel riscurile asociate contaminarii. Orice suprafata, obiect sau incepere poate fi dezinfectata pentru a elimina toti microbii (virusi, paraziti, ciuperci, fungi) si microorganismele (numerosi agenti patogeni cu risc de contaminare), indiferent de provenienta acestora (vegetala sau animala).

Dezinfectie BIO - Constanta

Bio-dezinfectia este o metoda de decontaminare recomandata pana si celor mai sensibile spatii. Spre deosebire de nebulizarea clasica care creaza o ceata umeda, Bio-dezinfectia se bazeaza pe generarea de ceata uscata, ceea ce se traduce in beneficii concrete pentru client:

 • nu produce umezeala si nici acid paracetic, deci nu este coroziv, astfel putandu-se trata si echipamentele electronice;
 • nu pateaza, nu necesita aerisirea spatiului, nu este periculos pentru personal sau mediu, nu genereaza reziduuri;
 • elimina mirosurile neplacute;
 • este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul, nonalergic, anticoroziv (ceata uscata), nu genereaza rezistenta la bacterii;
 • resetarea, intr-un interval de 60 minute, a intreg istoricului V.B.S.F. virucid, bactericid, sporicid si fungicid acumulat in decursul timpului in spatiul tratat;
 • ofera protectie bactericida, sporicida si fungicida prin dezinfectie periodica, la intervale de 20-30 zile in functie de traficul in zona tratata.

- Spatii publice sensibile (gradinite, scoli, sali de spectacol, cinematografe, gari, aeroporturi, biserici, spatii zootehnice; aeronave);

- Unitati sanitare precum: ATI, blocul operator, sali de tratament, saloane, cabinete medicale, etc.

- Propria casa.

Conceptul are la baza combinatia dintre nebulizatorul Nocospray si dezinfectantul Nocolyse.

necospray dezinfectie ilfov

Nocospray este un produs revolutionar destinat bio-dezinfectiei profesionale, cu actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida, utilizand ca substanta activa peroxidul de hidrogen in combinatie cu argint coloidal.

Acest sistem revolutionar ofera:

 • eficienta de dezinfectare de 99,99%;
 • raza de actiune pana la 15m fata de pozitionarea echipamentului;
 • acoperire prin sedimentare in numai 60 de minute/1000 m3 fiecare mm2/suprafata;
 • utilizare simultana a mai multor echipamente in cazul spatiilor cu volume mari (peste 1000m3).

Dezinfectie Coronavirus COVID-19 - Localitatea Constanta

nebulizare-uscata bucuresti ilfov

Putem dezinfecta atat suprafetele cat si aerul. De exemplu, la Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare avem protocoale de dezinfectie umeda sau de nebulizare uscata cu NOCOLYSE-NOCOSPRAY pentru microaeroflora si suprafete.

NOCOSPRAY actioneaza si asupra microaeroflorei. Il folosim in cabinetele stomatologice, este folosit in blocurile operatorii ale spitalelor cu mult inainte de COVID19.

Aerul il putem dezinfecta si prin ozonificare, ozonul fiind cel mai puternic oxidant si dezinfectant posibil sau prin aerosolizarea aerului din incaperi cu peroxid de hidrogen.

Produse si Servicii

Dacă locuiți în judetul Constanta sau Tulcea și sunteți în căutarea unor servicii de deratizare profesionale și eficiente, Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare este alegerea perfectă. Avem experiența și expertiza necesare pentru a vă ajuta să scăpați de problemele cu rozătoarele și pentru a vă asigura că locuința sau afacerea dvs. este în siguranță.

Ce înseamnă deratizare constanta? Deratizarea constanta reprezintă un program de intervenție în care se efectuează periodic tratamente împotriva rozătoarelor. Aceasta este o metodă importantă de prevenire a infestării cu rozătoare, prin reducerea numărului lor și prevenirea reapariției lor. Deratizarea constanta este o soluție eficientă și economică pentru a vă proteja locuința sau afacerea împotriva daunelor cauzate de rozătoare.

Obligativități legale privind deratizarea În conformitate cu legislația din România, proprietarii de locuințe și de afaceri au obligația de a efectua tratamente periodice de deratizare. Aceste tratamente trebuie efectuate de către o firmă specializată în deratizare autorizată de Ministerul Sănătății și D.S.V. Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare este o astfel de firmă, care oferă servicii profesionale de deratizare în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Importanța serviciilor de deratizare Infestările cu rozătoare pot fi periculoase și dăunătoare, atât pentru sănătatea oamenilor, cât și pentru proprietate. Rozătoarele pot cauza probleme de sănătate, cum ar fi transmiterea bolilor și a alergiilor, dar și daune materiale costisitoare. Prin urmare, este important să prevenim și să eliminăm infestările cu rozătoare, prin intermediul serviciilor profesionale de deratizare.

Periodicitatea minimă legală a prestării serviciilor de deratizare În conformitate cu legislația din România, serviciile de deratizare trebuie efectuate o dată la 3 luni pentru clădirile cu activități comerciale și o dată la 6 luni pentru clădirile rezidențiale. Această periodicitate minimă legală trebuie respectată pentru a evita consecințele negative ale infestării cu rozătoare.

Cine trebuie să efectueze serviciile de deratizare? Prestarea serviciilor de deratizare trebuie efectuată de o firmă specializată și autorizată în deratizare, cum este Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare. Această firmă de deratizare are experiența și expertiza necesare pentru a identifica și a elimina infestările cu rozătoare, iar serviciile sale sunt efectuate în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Ce ar trebui să fie așteptările? Când alegeți Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare pentru serviciile de deratizare, puteți să vă așteptați la un serviciu profesionist și eficient, care să vă protejeze locuința sau afacerea împotriva infestărilor cu rozătoare. Echipa noastră de specialiști în deratizare folosește cele mai avansate tehnologii și metode de tratament pentru a vă asigura că toate infestările sunt identificate și tratate corespunzător.

Ce ar trebui să fie rezultatele? Rezultatele serviciilor de deratizare oferite de Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare ar trebui să fie infestarea redusă sau eliminată complet, în funcție de gravitatea problemei. Odată ce ați ales serviciile noastre de deratizare constantă, veți putea dormi liniștit știind că afacerea sau locuința dvs. sunt protejate împotriva infestărilor cu rozătoare.

Costuri medii ale serviciilor de deratizare Costurile pentru serviciile de deratizare variază în funcție de gravitatea problemei și de dimensiunea clădirii. Este important să rețineți că alegerea unei firme de deratizare pe baza prețului cel mai mic poate duce la rezultate nesatisfăcătoare și poate fi mai costisitor în viitor. Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare oferă prețuri competitive și un serviciu profesionist și de înaltă calitate.

Ce ar trebui să știți despre o firmă de deratizare? Atunci când alegeți o firmă de deratizare, este important să verificați dacă aceasta este autorizată și înregistrată la Ministerul Sănătății și D.S.V. De asemenea, ar trebui să verificați experiența și expertiza companiei în deratizare și să citiți recenziile și feedback-ul clienților anteriori. Compania DDD este o firmă autorizată și înregistrată, cu o experiență vastă în domeniul deratizării și cu o reputație excelentă printre clienți.

În concluzie, Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare oferă servicii profesionale de deratizare în judetul Constanta și Tulcea, respectând toate reglementările legale în vigoare. Cu experiența și expertiza noastră, suntem pregătiți să vă ajutăm să eliminați problemele cu rozătoarele și să vă protejați locuința sau afacerea împotriva infestărilor viitoare. Alegeți serviciile noastre de deratizare constantă și beneficiați de un mediu sigur și curat în care să locuiți sau să vă desfășurați activitatea.

parteneri

Servicii DDD Constanta

Servicii Deratizare Constanta

Servicii Dezinsectie Constanta

Servicii Dezinfectie Constanta

Firma servicii DDD Constanta

Firma Servicii Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Constanta

Contracte DDD Constanta

Nebulizare Constanta

Pret Deratizare Constanta

Pret Dezinsectie Constanta

Pret Dezinfectie Constanta

Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare Constanta

DDD Constanta

Combatere gandaci Constanta

Combatere rozatoare Constanta

Dezinsectie firme Constanta

Deratizare firme Constanta

Combatere Soareci Constanta

Combatere Sobolani Constanta

Dezinsectie Tantari Constanta

Dezinsectie Capuse Constanta

Dezinsectie Plosnite de Pat Constanta

Firma DDD Constanta

Compania DDD® Constanta - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare - Constanta

Galerie foto