Servicii DDD Comanesti - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Comanesti

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Comanesti

Servicii DDD Comanesti - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Comanesti - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Comanesti.


De mai bine de zece ani de cand a aparut,prin profesionalismul dovedit, PRO-GREEN a reusit sa ofere satisfactia lucrului bine facut tuturor clientilor sai.Prin personalul calificat si prin substantele autorizate folosite, reusim sa rezolvam cu succes problemele clientilor nostri.

              Combatem şi prevenim eficient raspândirea insectelor, rozatoarelor şi germenilor patogeni, surse permanente de boli şi pagube materiale, folosind metode de lucru actuale şi substante eficiente, pentru a asigura servicii la standarde calitative înalte.

              PRO-GREEN S.R.L., specializata in activitati de dezinfectie,dezinsectie,deratizare,foloseste produse biocide de ultima generatie agreate si avizate de institutiile abilitate din Romania,produse conforme cu Standardele Internationale si cu Normele de Mediu si Protectia Muncii impuse de Uniunea Europeana(substantele folosite sunt recomandate pentru  aplicare in:spitale,scoli,institutii publice si private,cinematografe,magazine,industrie alimentara,spatii de depozitare,ferme etc.).

              Firma PRO- GREEN s.r.l  are documentat ,implementat si mentine un SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII SR EN ISO 9001 :2001,fiinduna dintre putinele firme  din Moldova care face parte din Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie,Deratizare si Dezinfectie(A.N.O.DDD)- fiind si asociat fondator al acesteia.

                   Ca urmare a calitatii serviciilor si a profesionalismului operatorilor ,PRO GREEN este cea mai cunoscuta si mai  respectata firma cu servicii DDD din zona,avand clienti atat persoane fizice dar si clienti mari cum ar fi:Primaria Onesti, Fabrica de Paine Serban,Croco,Interagroaliment,Trotustex,Prova Prod,Marisano,Nevila,Pa&Co International,Barlinek Panimon,,etc.

                   Deasemeni mentionam ca firma PRO-GREEN S.R.L. detine licenta A.N.R.S.C.-CLASA 3,conform legislatiei in vigoare :LG 51/2006,LG 101/2006, H.G. 745/2007 ,ce obliga toate unitatile de stat sa execute lucrari de prestari servicii numai cu unitati ce detin aceasta licenta.

Produse si Servicii

  • Spatii verzi (amenajare - intretinere)
  • Tratamente fito - sanitare
  • Servicii DDD - dezinsectie,dezinfectie,deratizare

Galerie foto