Servicii DDD Cluj-Napoca - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Cluj-Napoca

Marion Grup SRL

Servicii DDD Cluj-Napoca - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Marion Grup SRL - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Cluj-Napoca.


servicii ddd cluj

Despre Noi

S.C. Marion Grup SRL Cluj reprezinta solutia ideala pentru combaterea rozatoarelor, insectelor zburatoare si taratoare, precum si indepartarea sporilor, virusurilor si a bacteriilor. Firma autorizata din 2004, prestam servicii de dezinsectie dezinfectie si deratizare la cele mai inalte standarde cu cele mai performante si eficiente echipamente de pe piata. Folosim doar substante avizate de minister si comisia europeana.

Efectuam servicii DDD Cluj-Napoca - deratizare, dezinfectie, dezinsectie in scopul prevenirii si combaterii daunatorilor pentru persoane fizice sau juridice, agenti economici, in institutii publice:

 • dezinsectie tantari, paduchi, purici, omizi, furnici, gandaci, stupi albine, viespi, infestari
 • deratizare sobolani, ghene gunoi, gropi de gunoi, dezinfectie virusuri, bacterii, microbi, infectii, fungii, spori
 • asociatii de proprietari, saloane infrumusetare, mijloace de transport, autobuze, microbuze, tren, metrou
 • subsoluri, beciuri, scari de bloc, unitati sanitare, case, curti, gospodarii
 • cladiri birouri, saune, canalizare, unitati de invatamant, toalete publice
 • brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, clinici private, scoli, gradanite, crese
 • dezinfectie cabinete medicale, farmacii, dezinfectie corona virus covid19
 • depozite deseuri, piete, cimitire, parcuri, targuri, piscine, bazine de inot
 • spatii verzi, spatii de joaca, tratamente fintosanitare, ignifugare, magazii, silozuri
 • hale de depozitare, hale de productie, mori, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri


Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie cluj napoca

Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie, dezinfectie au ca obiectiv principal protectia sanatatii oamenilor si a mediului impotriva efectelor daunatoare generate de rozatoare, diferite insecte, care sunt purtatoare de boli microbiene si parazitare atat la oameni cat si la animale.

SERVICII COMPLETE DE DERATIZARE

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.
Deratizarea - distrugerea rozatoarelor daunatoare - are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Folosim substante de maxima eficacitate produse in afara tarii noastre. Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Substantele pe care le utilizam in activitatea de deratizare se regasesc in lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana.

Spectru de actiune: soareci si sobolanie de orice specie.

Operatiunea de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite) cat si in spatiile exterioare.
Metodele folosite sunt:amplasarea de statii de intoxicare in care se plaseaza momeli cu raticid.

servicii dezinsectie dezinfectie cluj napoca

SERVICII COMPLETE DE DEZINFECTIE

Dezinfectia este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. In afara de curatenia mecanica, care se impune in fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza:

 • preventiv (profilactic) - care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care, in mod normal, constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
 • de necesitate - care se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspindirea in masa a bolilor transmisibile.

SERVICII COMPLETE DE DEZINSECTIE

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor, care vehiculeaz? si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale. Folosim substante de maxima eficacitate produse in afara tarii noastre. Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Substantele pe care le utilizam in activitatea de dezinsectie se regasesc in lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana.

Spectru de actiune: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve.

Galerie foto