Servicii DDD Ciumbrud - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Ciumbrud

Servicii Deratizare Ciumbrud

Servicii DDD Ciumbrud - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Ciumbrud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii Deratizare Ciumbrud - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Ciumbrud.


Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie

Compania desfasoara operatiuni la nivel national, experienta si expertiza echipelor de lucru este dobandita in peste 20 de ani de activitate, astfel incat avem capacitatea de a oferi o gama extinsa de proceduri si tehnici pentru necesitatile clientilor, inclusiv personal calificat si logistica de profil.

Una dintre cele mai longevive companii de servicii integrate de curatenie de pe piata din Romania, Igiena Serv ofera servicii pentru un portofoliu major de clienti de pe teritoriul tarii, iar indiferent de complexitatea proiectelor si solicitarilor, compania ofera solutii personalizate pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Produse si Servicii

  • Alpinism Utilitar
  • Colectare Deseuri
  • Curatare Hote

Dezinsectie
Am dezvoltat planuri preventive pentru a eradica, mentine sub control sau proteja impotriva invaziei insectelor.

Dezinfectie
Igiena Serv pune la dispozitie proceduri si echipa dedicata de dezinsectie, un proces prin care se elimina microbii si microorganismele de pe diverse suprafete cu potential daunator pentru sanatatea umana.

Deratizare
Deratizarea este acea actiune prin care se elimina daunatorii, cum sunt rozatoarele, prin mijloace chimice, in special, fie otrava ecologica, statii de intoxicare, capcane adezive si aparate cu ultrasunete.