Servicii DDD Campulung - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Campulung

SERVICII COMPLETE DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE

Servicii DDD Campulung - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICII COMPLETE DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Campulung.


ziar_ddd_400_01Deratizarea

Reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea la un nivel numeric redus a acestora. 

Pentru deratizare sunt folosite momeli toxice ce sunt efectuate prin aplicarea substantelor pe cereale sau alimente, sau sunt cerate ceea ce le confera o rezistenta crescuta la umezeala.

Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continuu si ritmic pentru ca refacerea rapida a populatiei de daunatori sa fie oprita. Deasemenea, sunt realizate prin deratizare, prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale. Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Dezinsectia 

Reprezinta actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare.

Rolul dezinsectiei este important, in primul rand pentru a ne proteja sanatatea. 

Printre bolile transmise de insecte enumeram: malaria, febra galbena, maningita West Nile 

- boli ce pot fi transmise de tantari: ebra butonoasa, boala Lyme

- boli ce pot fi transmise de capuse: toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli

- boli ce pot fi transmise de muste: pesta, tifosul murin - transmise de purici,

Dezinsectia necesita realizata in orice spatiu locuit sau circulat de oameni, atat in interior cat si in exterior. Dezinsectia contra insectelor taratoare, precum  puricii, gandacii, plosnitele trebuie realizata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie realizata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie - noiembrie, comform temperaturii mediului ambient.

Dezinfectia

Reprezinta metodele si mijloacele utilizate in distrugerea virusurilor, bacteriilor, ciupercilor si elementelor parazitare in vederea asigurarii si mentinerii starii de sanatate publica. 

Dezinfectia se efectueaza in: spitale, policlinici medicale, birouri, spatii comerciale, hoteluri, restaurante, institutii publice, cabinete medicale, scoli, gradinite, showroomuri, depozite, unitati de alimentatie publica, industria alimentara, ferme agricole, ferme de cresterea animalelor, etc.

Galerie foto