Servicii DDD Campina - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Campina

S.C. Paxton Electric S.R.L.

Servicii DDD Campina - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Campina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Paxton Electric S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Campina.


PAXTON ELECTRIC este o firma DDD din Campina ce va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice). Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung. Firma noastra detine toate avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra.

Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a nevoilor pe care le aveti. Tinem cont de faptul ca reputatia afacerilor dumneavoastra trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ne desfasuram activitatea, rapid, discret si eficient. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii la preturi accesibile. Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor (in cazul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie). Ne puteti contacta pentru detalii si pentru rezervarea unuia dintre serviciile noastre.

Produse si Servicii

  • Deratizare
  • Dezinsectie
  • Dezinfectie
  • Spatii verzi
  • Scoli si gradinite
  • Preventie

Galerie foto