Servicii DDD Bucuresti-Sector 6 - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bucuresti-Sector 6

Ligriv D.D.D.

Servicii DDD Bucuresti-Sector 6 - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ligriv D.D.D. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Bucuresti-Sector 6.


Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sector 6

Despre Ligriv D.D.D. Societate comerciala infiintata in anul 1999, activam in domeniul D.D.D. din Bucuresti si imprejurimi. Cui ne adresam? Targetul societatii il reprezinta barurile, restaurantele, magazinele, cazinourile, in general unitatile de alimentatie publica care conform legii au obligatia sa execute lunar dezinsectia si trimestrial deratizarea. De aceea am conceput o oferta fixa pentru suprafetele specifice acestui tip de societati.

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sector 6

 

Cu ce personal executam lucrarile ? In executarea acestor lucrari, societatea noastra beneficiaza de personal calificat cu vasta experienta in domeniul prestarii serviciilor de dezinsectie si deratizare, urmand standardele UE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL  fiind certificata: ISO 9001:2000 privind Sistemul de Management al CalitatiiISO 14001:2004 privind Sistemul de Management al Mediului Va oferim garantia ca vom gasi cele mai bune solutii pentru problemele dvs. legate de rozatoare si insecte, atat in spatiile interioare cat si exterioare !

Va oferim garantia ca vom gasi cele mai bune solutii pentru problemele dvs. legate de rozatoare si insecte, atat in spatiile interioare cat si exterioare!

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sector 6

LIGRIV D.D.D. ofera cel mai rapid serviciu de deratizare!

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sector 6Pentru ca timpul este unul dintre cele mai importante elemente atunci cand vine vorba despre deratizare compania noastra, LIGRIV D.D.D., intervine in numai 3 ore de la apelul telefonic. Rapiditatea este una dintre calitatile noastre forte, iar astfel reusim sa ne diferentiem pe piata. Calitatea serviciilor noastre este data in primul rand de promptitudinea cu care raspundem la cerintele clientilor nostri, iar in functie de detaliile primite de la beneficiari reusim sa oferim cele mai bune solutii, adaptate pentru fiecare caz in parte. De-a lungul anilor ne-am confruntat bineinteles cu diferite cazuri si am reusit sa invatam din experienta. Unele dintre acestea au fost usoare, altele, evident, mai complicate, insa niciodata nu am refuzat sa ne implicam pentru ca am stiut intotdeauna ca putem sa gasim cele mai eficiente solutii si astfel sa scapam benficiarii de situatiile neplacute in care se aflau, atunci cand acestia constatau ca sunt invadati de soareci sau sobolani.

Pentru noi, cei care facem parte din echipa de deratizare, inseamna foarte mult sa reusim sa rezolvam fiecare caz in parte, pentru ca stim ca cei care ne suna se afla in situatii dificile pentru ca, dupa cum bine stie toata lumea nu este vorba numai despre mici sperieturi cand, de exemplu, te trezesti cu soareci sau sobolani la fereastra, ci aceast rozatoare pot transmite boli care pot afecta in mod serios sanatatea oamenilor. Astfel am creat aceast serviciu rapid pentru ca rezultatele sa se poata simti in cel mai scurt timp de la apelul telefonic, iar oamenii sa rasufle usurati ca problema lor a fost rezolvata si tratata cu profesionalism de oameni care cred cu adevarat in munca lor si in realizarile lor.

Nu uitati! Intervenim in numai 3 ore de la apelul telefonic, iar daca aveti probleme care necesita deratizare urgenta ne puteti contacta la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0724 355 711 / 0744 843 852 / 021 413 89 41

Produse si Servicii

Servicii de Curatenie Generala

Servicii Dezinsectie Bucuresti

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. Dezinsectia se face prin pulverizare solutie lichida ce consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile, se va pulveriza o zona de bariera în jurul acestora.

Servicii Dezinfectie Bucuresti

Dezinfectia se refera la Sterilizare – Decontaminare a Microaeroflorei ( atmosfera, mediul ambient). De asemenea se preteaza la orice tip de suprafete: pereti, pardoseli, mobilier, etc. Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Servicii Deratizare Bucuresti

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Galerie foto