Servicii DDD Bucuresti-Sector 4 - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bucuresti-Sector 4

IGIENA CONSTRUCT

Servicii DDD Bucuresti-Sector 4 - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA CONSTRUCT - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Bucuresti-Sector 4.


servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie giurgiu
Firma IGIENA CONSTRUCT GEOMIH  S.R.L este o companie din Bucuresti care se ocupa cu deratizare Giurgiu si va ofera o gama larga de servicii decuratenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde si in cel mai profesional mod.
 
Echipa noastra va sta la dispozitie NON STOP in Giurgiu pentru intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice.
 
Personalul nostru este calificat si are o experienta de 10 ani in domeniu. Dispunem de echipamente si materiale care garanteaza rezolvarea oricarei probleme de genul: deratizare sobolani, dezinsectie molii, dezinsectie tantari, dezinsectie plosnite, dezinsectie capuse, deratizare soareci, dezinsectie pureci, dezinsectie gandaci, dezinsectie bucuresti, dezinsectie non stop.
 
Detinem toate avizele si autorizatiile necesare pentru furnizarea de servicii de deratizare, servicii de dezinsectie, servicii de curatenie pe masura nevoilor si asteptarilor dvs.
Modul nostru de actionare este stabilit intodeauna pe baza unui plan si ne desfasuram activitatea discret, rapid si eficient.
 
Avem o gama larga de oferte potrivite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, veniind intodeauna cu solutii si preturi accesibile.
Intodeauna evaluarea costurilor operatiunii prestate se face pe baza marimii spatiilor si in functie de fradul de infectare.

Produse si Servicii

Servicii Deratizare 

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Servicii Dezinsectie 

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. Dezinsectia se face prin pulverizare solutie lichida ce consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile, se va pulveriza o zona de bariera în jurul acestora.

Servicii Dezinfectie 

Dezinfectia se refera la Sterilizare – Decontaminare a Microaeroflorei ( atmosfera, mediul ambient). De asemenea se preteaza la orice tip de suprafete: pereti, pardoseli, mobilier, etc. Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Servicii curatenie dupa constructor

 • curatarea si degajarea molozului
 • curatarea vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi sau alte suprafete
 • spalare geamuri accesibile (ambele fete)
 • aspirarea intregii suprafete gresie, parchet, mocheta, linoleum
 • spalarea, decaparea si lustruirea mecanica a pardoselilor cu monodiscul
 • spalarea mecanizata a pardoselilor dure si indepartarea petelor de var, vopsea
 • stergerea prafului
 • tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn
 • spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare si a bucatariei
 • spalarea peretilor, faiantei in bai si bucatarie
 • curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor
 • indepartarea petelor de pe peretii lavabili
 • curatarea teraselor, garajelor si subsolurilor

Servicii de DEBACTERIZARE si IGIENIZARE a aparatelor de aer conditionat

Tarife

PRET SERVICII – PERSOANE JURIDICE

Tarifele sunt valabile doar pentru persoane juridice in baza unui contract de colaborare semnat pentru minim un an!

tarife

PRET SERVICII – PERSOANE FIZICE

DEZINSECTIE GARSONIERA – GANDACI DE BUCATARIE – 100 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE APARTAMENT – GANDACI DE BUCATARIE – 150 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE GARSONIERA – PLOSNITA DE PAT-150 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE APARTAMENT – PLOSNITA DE PAT-200 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE CASA, VILA – GANDACI DE BUCATARIE + EXTERIOARE – 300 LEI/INTERVENTIE. (ILFOV + 50 LEI)
Tarifele/interventie NU includ TVA .

Galerie foto