Servicii DDD Bucuresti-Sector 2 - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bucuresti-Sector 2

IGIENA CONSTRUCT

Servicii DDD Bucuresti-Sector 2 - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA CONSTRUCT - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Bucuresti-Sector 2.


Deratizare Dezinsectie Dezinfectie sector 2

Dupa multe lucrari de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectare executate fara probleme, putem spune faptul ca stim ce si cum trebuiesc executate serviciile oferite.Oferim personal calificat alcatuit din oameni cu experienta in deratizare si dezinsectie, ce inteleg foarte bine cat de problematice sunt insectele si rozatoarele daca lucrarea nu se executa corespunzator, Personalul nostru a absolvit cursuri DDD (Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare) si sunt capabili sa analizeze situatia la fata locului.

Toate substantele folosite de noi sunt certificate si probate in timp chiar de noi. Acestea nu miros, nu pateaza au o remanenta de pana la 90 de zile. Efectele substantelor sunt imediate, la 10 minute dupa terminarea lucrarii deja incep sa se vada primele “victime”, si totodata ne permite sa identificam in timp real sursa problemei si cuiburile din casa dumneavoastra.

Clientii nostri.
Le oferim cele mai profesionale servicii prin acest lucru avand grija ca afacerea lor sa se dezvolte armonios si sa fie lipsita de orice pericol provenit din partea daunatorilor.

dezinsectie sector 2DEZINSECTIE – se face tot prin pulverizare de substante pe baza de pulberi fosforice, pulberi care in contact cu apa se dizolva si ale caror molecule se sparg, astfel incat, de cate ori se va spala ulterior vor fi reactivate, aceasta conducand la o remanenta destul de mare in timp (pana la 3 luni), folosindu-se impotriva tuturor insectelor (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, arahnide si alte antropode), precum si prin noile metode folosite in U.E. (nebulizare, ceata calda si rece, gazare, capcane, injectare de geluri speciale, spray-uri profesionale, s.a.)

Insecticidele folosite sunt de ultima generatie (a treia), si sunt produse de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia. Acestea pot fi aplicate tot cu aparatura IGEBA) Operatiunile in prima faza se repeta la max. 18-21 zile din considerente pur biologice.

Dezinsectie Bucuresti

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor mai sus mentionate, avand in dotare:

Personal de specialitate – medici veterinari, operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;

Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

deratizare sector 2DERATIZARE – este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct ,fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri care, dupa ce gasesc hrana îi aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care actioneaza letal in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate).

Substantele folosite sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a treia .Substantele folosite au in componenta o solutie foarte amara, (evitandu-se astfel ingerarea raticidelor folosite de catre oameni), se aplica in statii de intoxicare si sunt recomandate in gradinite, penitenciare, scoli, spitale, mega si super-market-uri, depozite de produse alimentare si nealimentare, etc.

dezinfectie sector 2DEZINFECTIE – se efectueaza prin pulverizare cu substante cu un spectru larg de folosire impotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora. Aplicarea se va face cu aparatura IGEBA (vezi in site oferta aparatura IGEBA).    

Exemplu: VIRUSUL HEPATITEI A, care prin metodele conventionale necesita un tratament de minimum 3 saptamani in carantina, cu DESINFECTANT GNLD folosit de noi pentru desinfectie este nevoie de 30 secunde dupa aplicare. Analizele facute de diverse institute de cercetari au aratat ca substanta distruge: gripa aviara, antraxul, hepatita A, hepatita B, salmonella, microbul T.B.C. si multe altele, si poate fi folosit chiar si in sterilizarea aparaturii chirurgicale la rece (in max. 3 minute), a retelelor de apa potabila si a bazinelor de inot. 

Produsul folosit este peste 90% biodegradabil, este avizat inclusiv pentru industia alimentara, se numeste Disinfectant GNLD si este produs in Elvetia de catre GNLD INTERNATIONAL.

Curatenie Dupa Constructorcuratenie-dupa-constructor sector 2

Oferim servicii de curatenie dupa constructii de orice fel, indiferent de gradul de murdarie. Echipa noastra va veni in sprijinul dvs imediat dupa terminarea lucrarilor de constructie si se va asigura ca nu ramane nici o suprafata necuratata. Curatam si degajam molozul; curatam vopseaua, varul, chitul, cimentul de pe orice tip de suprafata de la pardoseli pana la geamuri, mobilier, obiecte sanitare. Spalam mecanizat orice tip de pardoseli; curatam terasele, garajele si subsolurile, etc. Clientii Igiena Construct se vor bucura de rezultatele colaborarii cu noi: respectarea in totalitate a sarcinilor contractuale,respectarea standardelor de curatenie si igiena pentru asigurarea unui mediu sigur si placut, colaborerea cu persoane calificate si responsabile.
Metodele si tehnicile folosite sunt mereu actualizate in concordanta cu grija fata de oameni si mediul inconjurator

 • curatarea si degajarea molozului;
 • curatarea vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi sau alte suprafete;
 • spalare geamuri accesibile (ambele fete);
 • aspirarea intregii suprafete gresie, parchet, mocheta, linoleum;
 • spalarea, decaparea si lustruirea mecanica a pardoselilor cu monodiscul;
 • spalarea mecanizata a pardoselilor dure si indepartarea petelor de var, vopsea;
 • stergerea prafului;
 • tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn;
 • spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare si a bucatariei;
 • spalarea peretilor, faiantei in bai si bucatarie;
 • curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor;
 • indepartarea petelor de pe peretii lavabili;
 • curatarea teraselor, garajelor si subsolurilor.

Constructia sau renovarea casei s-a finalizat?

Urmeaza partea cea mai grea, curatenie dupa constructor. Noi te sfatuim sa te relaxezi si sa lasi o firma care sa faca aceasta operatie. Pentru ca tu sa te poti bucura de noul tau camin, acum nou si curat. Serviciul nostru firma de curatenie dupa constructor este disponibil in Bucuresti si Ilfov.

Produse si Servicii

Servicii Deratizare 

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante si dispozitive cu efect garantat in acest sens. Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Servicii Dezinsectie 

Dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele. Operatiunile de dezinsectie vizeaza insectele zburatoare, taratoare si parazite. Dezinsectia se face prin pulverizare solutie lichida ce consta in utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se vor aplica printr-o pulverizare completa a tuturor ascunzisurilor, cat si a tuturor celorlalte locuri unde pot aparea insecte. Daca ascunzisurile nu sunt accesibile, se va pulveriza o zona de bariera în jurul acestora.

Servicii Dezinfectie 

Dezinfectia se refera la Sterilizare – Decontaminare a Microaeroflorei ( atmosfera, mediul ambient). De asemenea se preteaza la orice tip de suprafete: pereti, pardoseli, mobilier, etc. Serviciul de dezinfectie are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Servicii curatenie dupa constructor

 • curatarea si degajarea molozului
 • curatarea vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi sau alte suprafete
 • spalare geamuri accesibile (ambele fete)
 • aspirarea intregii suprafete gresie, parchet, mocheta, linoleum
 • spalarea, decaparea si lustruirea mecanica a pardoselilor cu monodiscul
 • spalarea mecanizata a pardoselilor dure si indepartarea petelor de var, vopsea
 • stergerea prafului
 • tratarea cu solutii protectoare a mobilei din lemn
 • spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare si a bucatariei
 • spalarea peretilor, faiantei in bai si bucatarie
 • curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor
 • indepartarea petelor de pe peretii lavabili
 • curatarea teraselor, garajelor si subsolurilor

Servicii de DEBACTERIZARE si IGIENIZARE a aparatelor de aer conditionat

Tarife

PRET SERVICII – PERSOANE JURIDICE

Tarifele sunt valabile doar pentru persoane juridice in baza unui contract de colaborare semnat pentru minim un an!

tarife

PRET SERVICII – PERSOANE FIZICE

DEZINSECTIE GARSONIERA – GANDACI DE BUCATARIE – 100 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE APARTAMENT – GANDACI DE BUCATARIE – 150 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE GARSONIERA – PLOSNITA DE PAT-150 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE APARTAMENT – PLOSNITA DE PAT-200 LEI/INTERVENTIE
DEZINSECTIE CASA, VILA – GANDACI DE BUCATARIE + EXTERIOARE – 300 LEI/INTERVENTIE. (ILFOV + 50 LEI)
Tarifele/interventie NU includ TVA.

Galerie foto