Servicii DDD Brasov - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Brasov

IGIENA SERV

Servicii DDD Brasov - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Brasov.deratizare dezinsectie dezinfectie

DERATIZARE
DEZINSECTIE
DEZINFECTIE
IGNIFUGARE
CURATENIE GENERALA
CURATARE COSURI DE FUM
CURATARE HOTE
COLECTARE SI TRANSPORT DESEURI

Despre Noi

IGIENA SERV este specializata si detine toate autorizatiile necesare prestarii acestui serviciu in conformitate cu legile in vigore. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul de Protectia Plantelor si Carantina Fitosanitara, Inspectoratul Judetean de Politie – Serviciul arme – explozivi, substante toxice si Inspectoratul de Protectia Muncii, iar operatorii angajati sunt calificati si specializati in prestarea acestui serviciu.

ddd

Aveti probleme cu insectele si rozatoarele? Apelati la profesionisti! Oferim servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe raza judetului Brasov si in toata tara. Combatem eficient capusele din parcuri si gradini. Folosim substante biocide care nu sunt daunatoare omului si animalelor de companie.

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI 
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE 
COMBATERE PAIANJENI
COMBATERE VIESPI - TANTARI

servicii ddd romaniaEchipa noastra de specialisti cu vasta experienta in utilizarea, manipularea si aplicarea solutiilor pentru combaterea daunatorilor va ofera intreg suportul necesar pentru combaterea daunatorilor. Indiferent de zona in care va aflati, serviciile noastre pot fi accesate cu usurinta intrucat, la cerere, ne putem deplasa oriunde aveti nevoie sa rezolvam aceste probleme.

Serviciul de deratizare previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta acesti daunatori constand in faptul ca provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. In cazul deratizarii, soarecii, sobolanii sau cartitele sunt anihilate cu ajutorul unor substante chimice, capcane cu lipici sau otrava. Substantele folosite sunt mortale pentru rozatoare, dar nu afecteaza mediul si sanatatea omului.

ddd romania

Gandacii de bucatarie pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea intregii familii, ei fiind purtatori ai unor bacterii ce pot cauza diverse afectiuni. De aceea, este bine sa luati masuri si sa rezolvati problema cat mai repede cu putinta. Este bine sa stiti ca daca vecinul dumneavoastra are o infestatie cu gandaci si ce boli pot transmite gandacii de bucatarie, la ce riscuri va expuneti daca acestia au aparut si in locuinta dumneavoastra si poate asa veti avea un motiv in plus sa nu-i lasati sa se inmulteasca.

Orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

Serviciile noastre de dezinsectia actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

exterminare daunatori brasov

Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.

Galerie foto