Servicii DDD Brasov - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Brasov

First Phone: Curatenie - Intretinere

Servicii DDD Brasov - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre First Phone: Curatenie - Intretinere - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Brasov.


Activitatea noastra, a tuturor, lasa doua feluri de urme, unele dorite, iar altele nedorite. Urmele dorite nu sunt altceva decat rezultatele la care ne-am propus sa ajungem, sunt materializarea obiectivelor noastre. La celelalte urme nu ne-am propus sa ajungem, dar fara voia noastra totusi ajungem.
Ne intrebam care sunt aceste urme? Raspunsul este simplu, mai ales ca face parte din viata personala si profesionala a tuturor. Asadar, urmele nedorite pe care le lasa activitatea noastra sunt cele pe care le denumim prin urmatorii termeni: praf, resturi, deseuri, stropi de var, de vopsea sau ciment dupa constructii, reparatii si amenajari, unsoare si murdarii de tot felul etc. Aceste urme nedorite nu pot ramane in viata noastra asa ca ele si-au castigat un inamic in Brasov si nu numai, un inamic pe nume First Phone s.r.l..

First Phone si-a asumat aceasta lupta cu urmele nedorite rezultate din activitatea noastra, a tuturor, si a transformat-o intr-o misiune pe termen lung si intr-o filozofie de viata. Astfel First Phone si-a propus sa elimine rezultatele nedorite ale activitatilor noastre si sa readuca, in cel mai scurt timp, stralucirea spatiului de lucru si a celui de locuit, dar si zambetul ratacit pentru o vreme.

Stralucirea biroului, a cladirii de business, a dulcei case in care locuim, a halei de productie, a depozitului, a pensiunii sau a restaurantului, a magazinului, a tuturor spatiilor de lucru si de locuit este rezultatul procesului de curatenie si intretinere, un proces complex asumat cu toata responsabilitatea de echipa de specialisti in domeniu a First Phone s.r.l. Brasov.

Din 2007 de cand am decis sa activam in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere civila si industriala si pana in prezent echipa First Phone a dobandit o vasta experienta in acest segment de activitate.

Experienta dobandita, cultura si valorile noastre, dar si instrumentele si echipamentele de lucru ne recomanda in lupta cu rezultatele nedorite din activitatile beneficiarilor nostri. Devenim, astfel, echipa potrivita, care poate reda, in modul cel mai eficient, stralucirea spatiului de lucru si a celui de locuit.

Zambetul beneficiarilor nostri la regasirea cu stralucirea este satisfactia noastra, iar cuvinte precum “curat”, “frumos”, “impecabil”, “este ordine”, “in sfarsit s-a dus cu praful si murdaria”, „s-a terminat cu dezordinea aceea” ne intaresc convingerea ca am facut o treaba de calitate, ceea ce inseamna ca beneficiarul este multumit, iar noi ne-am indeplinit cu bine misiunea.

Ne pregatim pentru o noua misiune, iar aceasta face parte din ciclul dezvoltarii noastre durabile.

First Phone inseamna impecabil de curat!

Produse si Servicii

Curatenie de intretinere suprafete hala de productie si birouri

Serviciile oferite clientului nostru, Terwa Romania, sunt serviciile specifice curateniei de intretinere. In cadrul acestui tip de activitate sunt mentinute intr-o stare de curatenie permanenta atat suprafetele aferente halei de productie, cat si cele ale birourilor.

 • In hala de productie desfasuram, in general, urmatoarele operatiuni de curatenie de intretinere:
 • aspirarea prafului de pe paviment;
 • spalarea pavimentului cu solutii tensioactive;
 • aspirarea peretilor laterali;
 • spalarea peretilor metalici laterali;
 • alte operatiuni specifice.

In cadrul birourilor, pentru a mentine o ambianta impecabil de curata, propice desfasurarii de activitati manageriale si administrative eficiente, executam, in principal, urmatoarele genuri de operatiuni de curatenie:

 • aerisit;
 • aspirat praf;
 • sters praf de pe birouri, aparatura electronica, usi, dulapuri etc.;
 • spalat suprafete vitrate si geamuri;
 • spalat gresie, faianta, parchet;
 • alte operatiuni specifice.

Curatenie de intretinere suprafete hala de productie

Flenco East Europe Fluid System ne-a delegat cu incredere sarcina de a mentine intr-o stare de perfecta curateniehala de productie. Pentru aceasta echipa First Phone desfasoara activitatile specifice serviciului de curatenie de intretinere.

In cadrul acestui tip de serviciu, pentru a putea sa ne indeplinim misiunea, in general, executam operatiuni specifice de:

 • maturat si aspirat paviment;
 • spalat paviment cu solutii tensioactive;
 • monitorizare stare de curatenie;
 • alte operatiuni specifice.

 

Galerie foto