Servicii DDD Braila - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Braila

Igiena Serv

Servicii DDD Braila - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Braila.


Despre Noi

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Braila

  Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

Compania Igiena Serv, in calitate de membru activ al A.N.O.DDD (Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie) ofera servicii profesionale de combatere a daunatorilor si solutii optime pentru prevenirea aparitiei lor.

  Echipa noastra de specialisti cu vasta experienta in utilizarea, manipularea si aplicarea solutiilor pentru combaterea daunatorilor va ofera intreg suportul necesar pentru combaterea daunatorilor. Indiferent de zona in care va aflati, serviciile noastre pot fi accesate cu usurinta intrucat, la cerere, ne putem deplasa oriunde aveti nevoie sa rezolvam aceste probleme.

  Mediul urban le ofera exact conditiile de trai de care au nevoie, iar deratizarea trebuie efectuata in functie de recomandarile specialistilor. Aceste recomandari nu sunt generate in scopul de a tarifa suplimentar, ci pentru a elimina aceasta problema cu un efort minim.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Braila

Deratizarea este acea actiune prin care se elimina daunatorii, cum sunt rozatoarele, prin mijloace chimice, in special, fie otrava ecologica, statii de intoxicare, capcane adezive si aparate cu ultrasunete. In acest mod, se elimina cu succes daunatorii fara ca substantele sau produsele utilizate sa dauneze animalelor de companie sau oamenilor.

Eliminarea acestor rozatoare este recomandata in perioada cea mai vulnerabila din an si anume primavara si toamna intrucat in aceasta perioada hrana este mai putina, iar temperaturile sunt mai scazute. Trebuie retinut ca rozatoarele sunt animale care se adapteaza foarte usor atat la hrana cat si la mediu. Sunt omnivori, asadar pot sa manance cam orice iar adaposturile lor preferate sunt:

 • Subsolurile blocurilor
 • Beciurile
 • Hambarele
 • Depozitele alimentare
 • Retelele de canalizare
 • Zonele de depozitare a deseurilor
 • Unitatile de productie farmaceutica sau veterinara

Operatiunea de deratizare previne raspandirea unor boli de tipul:

 • Trichineloza
 • Leptospiroza
 • Bruceloza
 • Febra aftoasa
 • Gastroenterita virotica
 • Antraxul
 • Turbarea
 • Toxiinfectii alimentare

Pentru a impiedica transmiterea acestor boli este recomandat sa se efectueze operatiuni de deratizare periodice pentru a preveni inmultirea rozatoarelor. Aceste rozatoare aduc probleme de sanatate si provoaca pierderi materiale prin distrugere, poluare si infectare a produselor alimentare.

Apelati cu incredere la compania noastra pentru servicii eficiente de deratizare. Echipa de profesionisti detine solutiile cele mai potrivite pentru a elimina acesti daunatori din mediul dumneavoastra. Suntem disponibili oricand pentru informatii privind metodele de deratizare si actiunea acestora.

Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Braila

Produse si Servicii

Dezinsectie
Va punem la dispozitie servicii de dezinsectie menite sa va scape de daunatorii care par sa se raspandeasca fara oprire. De multe ori, produsele achizitionate de la magazine sau farmacii veterinare nu au acelasi efect pe care vi-l doriti si atunci este recomandat sa apelati la servicii profesionale.
Insectele pot fi purtatoare de boli contagioase care sunt greu de tratat fiind posibil sa se transmita si de la animal la om. Dezinsectia realizata in vecinatatea unui spatiu infestat este ineficienta, iar daca vecinii dumneavoastra nu constientizeaza aceasta problema, este imposibil de eliminat focarul de infestare.
Printre bolile transmise de insecte enumeram: malaria, febra galbena, meningita West Nile

 • boli ce pot fi transmise de tantari: ebra butonoasa, boala Lyme
 • boli ce pot fi transmise de capuse: toxinfectii alimentare, prin bacteria E. coli
 • boli ce pot fi transmise de muste: pesta, tifosul murin - transmise de purici

Chiar daca in urma dezinsectiei ati scapat de problema, este indicat sa mai realizati astfel de interventii, cel putin preventiv, pentru ca problema sa nu apara din nou. Dezinsectia profilactica trebuie sa se realizeze o data la trei luni, dar nu mai tarziu de sase luni, pentru a putea fi cu adevarat eficienta.

Insectele se inmultesc in momentul in care au parte de conditii favorabile:

 • Apa – insectele sunt atrase de zonele cu umiditate.
 • Hrana – locul unde reusesc sa gaseasca hrana suficienta pentru a trai confortabil este mediul cel mai prielnic pentru a se inmulti
 • Adapost – spatiile inchise sunt preferatele acestor daunatori

Mentinerea constanta a curateniei in spatiile unde credeti ca s-ar putea inmulti insectele este absolut necesara.
Detinem autorizatii si diplome care sa ateste experienta noastra in acest domeniu. Indiferent unde v-ati afla, puteti beneficia de serviciile oferite de echipa noastra de specialisti cu o vasta experienta in eliminarea daunatorilor.

Deratizare
Reprezinta actiunea de combatere a rozatoarelor si mentinerea la un nivel numeric redus a acestora.
Rolul deratizarii este foarte important si de aceea este necesara efectuarea ei in mod continuu si ritmic pentru ca refacerea rapida a populatiei de daunatori sa fie oprita. Deasemenea, sunt realizate prin deratizare, prevenirea si combaterea transmiterii de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit atat la om cat si la animale. Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa se realizeaza prin muscatura sau contact.

Dezinfectie
Reprezinta metodele si mijloacele utilizate in distrugerea virusurilor, bacteriilor, ciupercilor si elementelor parazitare in vederea asigurarii si mentinerii starii de sanatate publica.
Este recomandat ca serviciile de dezinfectie sa se realizeze periodic, in special in spitale, in mijloacele de transport in comun sau institutii publice unde pericolul de contaminare este ridicat.
Igiena Serv pune la dispozitie proceduri si echipa dedicata de dezinfectie, un proces prin care se elimina microbii si microorganismele de pe diverse suprafete cu potential daunator pentru sanatatea umana.
Aceasta operatiune este utilizata in special in spitale si cabinete medicale unde curatenia trebuie sa fie impecabila pentru a nu permite raspandirea microorganismelor si germenilor patogeni.
Metode utilizate pentru realizarea dezinfectiei:

 • Pulverizarea solutiilor
 • Nebulizarea sau ,,ceata rece”
 • Termonebulizarea sau ,,ceata calda”

Prin dezinfectie se elimina toate pericolele vazute si nevazute, pentru a mentine un mediu ambiant curat si adecvat pentru sanatatea umana.

parteneri

CURATENIA GENERALA

Cu siguranta va doriti sa aveti o casa curata, sa respirati aer curat improspatat mereu. Doriti ca orele libere sa vi le petreceti langa familia  dumneavoastra, desi va faceti griji in privinta prafului de pe mobilier, panjelor de paianjen, aerului inchis, calcarul depus pe obiectele sanitare.

In pragul sarbatorilor de iarna doriti sa impodobiti bradul, dar sunteti ingrijorata de faptul ca trebuie sa faceti curatenie generala.

Familia doreste sa fiti alaturi, insa dumneavoastra va preocupati de improspatarea mediului in care traiti.

De Sfintele Sarbatori Pascale nu reusiti sa pregatiti toate detaliile, cu care doriti sa va surprindeti familia din cauza lipsei de timp pentruca trebuie sa igienizati casa?

NICIO GRIJA !!! Pentru toate aceste lucruri echipa noastra IGIENA SERV SRL vine in ajutorul dumneavoastra. Perfectiunea si promtitudinea sunt cele doua cuvinte care ne caracterizaza. Actiona rapid conform cerintelor dorite de dumneavoastra. Suntem cei mai buni pe aceasta categorie din Romania drept dovada ca existenta de cel putin 15 ani. Perioada in care noi am fost promti si eficienti in serviciu de curatenie generala pentru orice tip de solicitare. Va stam la dispozitia dumneavoastra pentru igienizarea peretilor, curatarea pardoselelor, curatarea mobilierului de praf si a electronicelor de birou, curatarea covoarelor cu produse la cerere sau utilizate de noi biodegradabile, care nu pun in periocol sanatatea, curatarea tamplariei, spalarea geamurilor, igienizarea obiectelor sanitare si acordarea atentiei delicate bucatariei pentru reprezinta spatiul cel mai folosit din locuita dumneavoastra.

Echipa noastra de gospodini harnici va sta la dispozitie pentru orice solicitare fie case, apartamente, hoteluri, pensiuni, birouri, etc.

Colectare Deseuri

Igiena Serv este autorizata de catre A.N.M. cat si de catre Primaria Municipiului Bucureti pentru colectarea deseurilor periculoase si a cele nepericuloase de pe intreg teritoriul Romaniei.

Suntem la dispozitia solicitarilor din partea persoanelor fizice cat si din partea persoanelor juridice din toata Romania.

Colectam:

 deseuri farmaceutice si medicale;

 deseuri veterinare;

 deseuri autovehicule;

 deseuri persoane fizice (fier, cupru aluminiu, tabla, lichide, solide, confectii textile, chimice, plastic, etc.);

Pentru fiecare tip de colectare folosim recipienti diferiti:

 saci (20L, 40L, 120L, 240L);

 cutii deseuri infectioase (10L, 20L, 40L);

 cutii PVC;

 europubele;

Galerie foto