Servicii DDD Bistrita - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bistrita

SOLIVET CONCEPT S.R.L.

Servicii DDD Bistrita - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SOLIVET CONCEPT S.R.L. - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Bistrita.


Solivet Concept doreste sa vina in sprijinul problemelor dumneavoastra cu daunatorii, si insectele, eliminand neplacerile cauzate de acestea prin sisteme de combatere de ultima generatie.

In conditiile in care problema incinerarii deseurilor de origine animala a devenit deosebit de importanta in ceea ce priveste problematica de protectie a mediului, SC Solivet Concept SRL in parteneriat juridic cu SC Ivascu Traian Srl, avind o experienta de aproximativ 6 ani in managementul deseurilor din Romania, vine in intimpinarea D-voastra cu o solutie in acest sens, fiind colaboratorul Esential al unei unitati de incinerare ecologica de capacitate mare, capabila sa satisfaca cerintele de piata a judetelor Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Societatea are ca scop colectarea si incinerarea deseurilor de origine animala, nonanimala si a subproduselor de origine animala, nedestinate consumului uman, pe baza de contract si comanda. 

Management si logistica de gestiune, preluare, transport si neutralizare a deseurilor toxice periculoase rezultate din: 

 • activitati agricole (ferme agricole : recipienti contaminati, saci big bag) 
 • activitati medicale (farmacii, cabinete medicale umane/veterinare, clinici, spitale, etc.) 
 • produse si subproduse de origine animala nedestinate consumului uman (alimente expirate, inclusiv cadavre ) 
 • activitati de service-auto (uleiuri, acumulatori, anvelope uzate, filtre, etc)

Societatea noastra ofera solutii de:

I) Tratare si eliminare atit a deseurilor si tesuturilor de origine animaliera, cit si a altor coduri din categoria deseurilor periculoase si nepericuloase, in baza unui contract incheiat pe o perioada de 12 luni, cu preturi in RON, convenabile si atractive, garantate pe toata perioada contractuala.

II) Operare a serviciilor de Desinsectie-Dezinfectie-Deratizari (in spatii publice cat si comerciale) destinate:

 • Agentilor Economici
 • Unitatilor Administrative Teritoriale
 • Institutii de Stat

III)Servicii specializate de Curatenie si mantenanta Parcuri Fotovoltaice

IV)Gestionarea Apelor (rauri,lacuri,izvoare,baraje):

 • Identificare mediu de viata acvatic
 • Tratamente de preventie/combatere M.A
 • Determinarea Calitatii Apei

V) Operator Servicii de Salubrizare:

 • Utilaje de specialitate
 • Personal calificat

Produse si Servicii

SC Solivet Concept Srl-este un operator de Servicii:

 • SALUBRIZARE
 • D.D.D
 • ECARISARE
 • TRANSPORT DESEURI PERICULOASE-GESTIONAREA APELOR

parteneri

CURATENIA GENERALA

Cu siguranta va doriti sa aveti o casa curata, sa respirati aer curat improspatat mereu. Doriti ca orele libere sa vi le petreceti langa familia  dumneavoastra, desi va faceti griji in privinta prafului de pe mobilier, panjelor de paianjen, aerului inchis, calcarul depus pe obiectele sanitare.

In pragul sarbatorilor de iarna doriti sa impodobiti bradul, dar sunteti ingrijorata de faptul ca trebuie sa faceti curatenie generala.

Familia doreste sa fiti alaturi, insa dumneavoastra va preocupati de improspatarea mediului in care traiti.

De Sfintele Sarbatori Pascale nu reusiti sa pregatiti toate detaliile, cu care doriti sa va surprindeti familia din cauza lipsei de timp pentruca trebuie sa igienizati casa?

NICIO GRIJA !!! Pentru toate aceste lucruri echipa noastra IGIENA SERV SRL vine in ajutorul dumneavoastra. Perfectiunea si promtitudinea sunt cele doua cuvinte care ne caracterizaza. Actiona rapid conform cerintelor dorite de dumneavoastra. Suntem cei mai buni pe aceasta categorie din Romania drept dovada ca existenta de cel putin 15 ani. Perioada in care noi am fost promti si eficienti in serviciu de curatenie generala pentru orice tip de solicitare. Va stam la dispozitia dumneavoastra pentru igienizarea peretilor, curatarea pardoselelor, curatarea mobilierului de praf si a electronicelor de birou, curatarea covoarelor cu produse la cerere sau utilizate de noi biodegradabile, care nu pun in periocol sanatatea, curatarea tamplariei, spalarea geamurilor, igienizarea obiectelor sanitare si acordarea atentiei delicate bucatariei pentru reprezinta spatiul cel mai folosit din locuita dumneavoastra.

Echipa noastra de gospodini harnici va sta la dispozitie pentru orice solicitare fie case, apartamente, hoteluri, pensiuni, birouri, etc.

Colectare Deseuri

Igiena Serv este autorizata de catre A.N.M. cat si de catre Primaria Municipiului Bucureti pentru colectarea deseurilor periculoase si a cele nepericuloase de pe intreg teritoriul Romaniei.

Suntem la dispozitia solicitarilor din partea persoanelor fizice cat si din partea persoanelor juridice din toata Romania.

Colectam:

 deseuri farmaceutice si medicale;

 deseuri veterinare;

 deseuri autovehicule;

 deseuri persoane fizice (fier, cupru aluminiu, tabla, lichide, solide, confectii textile, chimice, plastic, etc.);

Pentru fiecare tip de colectare folosim recipienti diferiti:

 saci (20L, 40L, 120L, 240L);

 cutii deseuri infectioase (10L, 20L, 40L);

 cutii PVC;

 europubele;

Galerie foto