Servicii DDD Baile Govora - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Baile Govora

Servicii DDD Baile Govora

Servicii DDD Baile Govora - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Baile Govora reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii DDD Baile Govora - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Baile Govora.


Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii la preturi accesibile. Evaluarea costurilor se face in functie de marimea si configuratia spatiilor, de gradul de infectare si natura daunatorilor (in cazul serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie). Ne puteti contacta pentru detalii si pentru rezervarea unuia dintre serviciile noastre. Profesionalismul, eficienta si discretia sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine!

Datorita unui management tanar si a nevoii de imbunatatire permanenta a metodelor de lucru si adaptare la noile tehnici si tehnologii, societatea noastra a reusit sa capete popularitate in randul clientilor. Seriozitatea si buna pregatire a personalului nostru a reusit sa se ridice permanent la nivelul asteptarilor clientilor nostri. Reprezentam solutia ideala pentru combaterea rozatoarelor, insectelor, taratoarelor si zburatoarelor precum si indepartarea sporilor si bacterilor.

Serviciile noastre se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, institutii publice, agenti economici si persoane fizice. Oferim posibilitatea incheierii de contracte la preturi avantajoase. Detinem un personal calificat in domeniul DDD, atestat de Directia de Sanatate Publica, dispus sa execute lucrari la orice ora, functie de posibilitatea beneficiarului, folosind echipamente de protectie adecvate.

Detinem autorizatia necesara prestarii de servicii DDD( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ), emisa de "Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor". Dupa fiecare lucrare de deratizare, dezinsectie sau/si dezinfectie se emite catre beneficiar un Proces Verbal din care va rezulta cantitatea de substanta folosita, metoda de lucru, si multe alte detalii, acest P.V. fiind recunoscut de toate unitatille carea au competenta de a verfica existente acestor lucrari.

Dezinfectie: Oferim avantajele unui mediu curat si igenizat prin masuri de dezinfectie impotriva microorganismelor ce pot declansa diferite boli la om.
Pentru a va asigura protectie completa impotriva germenilor patogeni care conduc la raspandirea unor boli infectioase sau parazitare sunt necesare actiuni riguroase de combatere si prevenire.
Venim in sprijinul dumneavoastra cu lucrari de dezinfectie realizate de un personal instruit sa se adapteze unor exigente variate. Specialistii nostri au in vedere aplicarea corecta a tehnicilor de lucru la standarde calitative inalte.
Puteti avea incredere ca utilizam doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, fiind deosebit de interesati ca dumneavoastra si familia sa beneficiati de un mediu de viata sanatos.

Dezinsectie: Raspundem nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare si combatere a acestora prin actiuni eficace de dezinsectie.
Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi variate boli, prin intepaturi si datorita contactului pe care il au cu alimentele.
intampinam nevoia dumneavoastra de a preveni efectele nocive pe care acestea le pot provoca, punandu-va la dispozitie personal avizat, care opereaza folosind substante moderne aprobate de Ministerul Sanatatii, in concordanta cu standardele internationale.
Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Acestea actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gandaci de bucatarie, gandaci de umezeala, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.
Va garantam astfel masuri de dezinsectie aplicate riguros pentru a solutiona acest tip de probleme.

Deratizare: Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, acestea reprezentand un pericol permanent de transmitere a bolilor si de pierderi economice.
Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina si, in acelasi timp, asiguram operarea corespunzatoare si responsabila, astfel incat clientii nostri vor fi pe deplin multumiti.
Realizata preventiv sau curativ,deratizarea trebuie orientata catre eliminarea definitiva a rozatoarelor nocive. Pentru a combate prezenta lor nedorita in mod eficace in medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante cu efect garantat in acest sens.
Substantele folosite pentru deratizaresunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente impotriva oricarei specii de soareci si sobolani.
Va oferim garantia ca vom gasi cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra legate de rozatoare, atat in spatii interioare cat si exterioare, angajatii nostri fiind capabili de a se adapta unor cerinte diverse.

Produse si Servicii

  • Dezinsectie
  • Deratizare
  • Dezinfectie
  • Preventie

Galerie foto