Servicii DDD Bacau - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bacau

Igiena Serv

Servicii DDD Bacau - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Igiena Serv - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Bacau.


 

Scapati garantat de probleme !!! Noi suntem solutia !!!

 

Locuintele dumneavoastra sunt impanzite de plase de paianjen? Obiectele sanitare sunt invadate de furnici si gandaci? Rozatoarele reprezinta o problema imposibila de rezolvat? Nicio grija, echipa IGIENA SERV SRL din Vaslui va vine in ajutor, pentru ca noi avem cele mai bune solutii in combaterea insectelor si a rozatoarelor, deoarece dispunem de tehnologia de ultima ora pentru prestarea serviciilor sanitare in conditii optime.

Calitatea si eficienta sunt cuvintele care ne definesc. Compania IGIENA SERV are un personal calificat, atent selectat, instruit si foarte bine pregatit pentru executarea serviciilor de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Folosim numai solutii autorizate de Ministerul Sanatatii dintre cele mai eficiente si care au un efect rapid de durata.

Prezenta noastra pe piata din Romania este de peste 14 ani suntem pregatiti sa executam servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pentru toate categoriile de solicitari: case, apartamente, curti, spatii verzi, livezi, institutii publice, asociatii locatare, etc.

Produse si Servicii

DEZINFECTIE

Dezinsectia reprezinta procesul de eliminare a insectelor, a parazitilor si prevenirea aparitiei acestora. Pentru acest proces complex folosim numai substante vizate, cele mai eficiente cu scopul de a elimina prezenta acestora din caminul dumneavoastra. Este necesara dezinsectia locurilor in care sunt prezenti germenii patogeni, deoarece acestia pot fi purtatori de boli tranmisibile, care odata instalati in apropierea gospodariei, in locurile umede ferite de lumina sau neaerisite pot provoca nu doar un disconfort, ci si boli fara remediu.

Acest proces complex se poate executa prin doua cai:

 1. Profilactic sau preventiv  cu rolul de eliminare a germenilor patogeni;
 2. Terapeutic sau prin combatere care are rolul de a combate bolile infectioase de la semnalizarea primelor atentionari pana la distrugerea focarului. 

Cele doua procese completeaza curatenia, insa nu o suplineste.

DEZINSECTIE

Este procesul de combatere a microorganismelor prezente de obicei in spatiile unde se afla obiectele sanitare, de uz caznic, locurile unde sunt depozitate alimentele. 

Dezinsectia se poate efectua prin mai multe metode si anume:

 1. Prin pulverizare cu ajutorul pompei mecanice;
 2. Prin pulverizare cu atomizorul, procedeu folosit pentru dezinsectia halelor, depozitelor mari alimentare si textile, locurilor umede ferite de razele soarelui.

DERATIZAREA

Deratizarea reprezinta actul de combatere a rozatoarelor de orice fel (soareci, sobolani, dihori), reducerea numarului acestora prin prestarea serviciului de deratizare in mod constant. 

Pentru a elimina acesti instrusi sunt utilizate momeli special create de producatori ce contin substante toxice, care distrug pe loc inamicul. 
Speciile de rozatoare sunt cele mai raspandite de aceea se executa deratizarea pe suprafetele spatiilor verzi aflate in apropierea locuintelor, curti, campuri, spitale, subsoluri, scari, scoli, etc.

CURATENIA GENERALA

Cu siguranta va doriti sa aveti o casa curata, sa respirati aer curat improspatat mereu. Doriti ca orele libere sa vi le petreceti langa familia  dumneavoastra, desi va faceti griji in privinta prafului de pe mobilier, panjelor de paianjen, aerului inchis, calcarul depus pe obiectele sanitare.

In pragul sarbatorilor de iarna doriti sa impodobiti bradul, dar sunteti ingrijorata de faptul ca trebuie sa faceti curatenie generala.

Familia doreste sa fiti alaturi, insa dumneavoastra va preocupati de improspatarea mediului in care traiti.

De Sfintele Sarbatori Pascale nu reusiti sa pregatiti toate detaliile, cu care doriti sa va surprindeti familia din cauza lipsei de timp pentruca trebuie sa igienizati casa?

NICIO GRIJA !!! Pentru toate aceste lucruri echipa noastra IGIENA SERV SRL vine in ajutorul dumneavoastra. Perfectiunea si promtitudinea sunt cele doua cuvinte care ne caracterizaza. Actiona rapid conform cerintelor dorite de dumneavoastra. Suntem cei mai buni pe aceasta categorie din Romania drept dovada ca existenta de cel putin 15 ani. Perioada in care noi am fost promti si eficienti in serviciu de curatenie generala pentru orice tip de solicitare. Va stam la dispozitia dumneavoastra pentru igienizarea peretilor, curatarea pardoselelor, curatarea mobilierului de praf si a electronicelor de birou, curatarea covoarelor cu produse la cerere sau utilizate de noi biodegradabile, care nu pun in periocol sanatatea, curatarea tamplariei, spalarea geamurilor, igienizarea obiectelor sanitare si acordarea atentiei delicate bucatariei pentru reprezinta spatiul cel mai folosit din locuita dumneavoastra.

Echipa noastra de gospodini harnici va sta la dispozitie pentru orice solicitare fie case, apartamente, hoteluri, pensiuni, birouri, etc.

Colectare Deseuri

Igiena Serv este autorizata de catre A.N.M. cat si de catre Primaria Municipiului Bucureti pentru colectarea deseurilor periculoase si a cele nepericuloase de pe intreg teritoriul Romaniei.

Suntem la dispozitia solicitarilor din partea persoanelor fizice cat si din partea persoanelor juridice din toata Romania.

Colectam:

 •  deseuri farmaceutice si medicale;
 •  deseuri veterinare;
 •  deseuri autovehicule;
 •  deseuri persoane fizice (fier, cupru aluminiu, tabla, lichide, solide, confectii textile, chimice, plastic, etc.);

Pentru fiecare tip de colectare folosim recipienti diferiti:

 •  saci (20L, 40L, 120L, 240L);
 •  cutii deseuri infectioase (10L, 20L, 40L);
 •  cutii PVC;
 •  europubele;

 

Galerie foto