Servicii DDD Arad - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Arad

Medinet Hygiene Consulting

Servicii DDD Arad - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Medinet Hygiene Consulting - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Arad.


Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Arad

Servicii de control al daunatorilor
Consultanta HACCP
Servicii specializate de curatenie
Produse si consumabile de igiena

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

Despre Noi

Medinet Hygiene Consulting este un partener de incredere in furnizarea produselor si serviciilor de control al daunatorilor de cea mai inalta calitate, de consultanta profesionala in igiena spatiilor comerciale si rezidentiale, mai exact de produse si servicii integrate de biosecuritate. Medinet Hygiene Consulting a ajutat si ajuta in continuare la mentinerea sigurantei sanitare in locatii cu diferite destinatii.

servicii ddd arad

Suntem o echipa tanara si prietenoasa care ofera consultanta de calitate ȋn igiena, dedicandu-se serviciilor personalizate si acordand o atentie deosebita atat clientilor comerciali cat si celor rezidentiali. Dorim sa crestem impreuna cu partenerii nostri si sa le fim alaturi in orice moment; de aceea, reprezentantii Medinet Hygiene Consulting cu resedintele in Arad, Timisoara si Oradea raspund oricarei provocari in cel mai scurt timp.

deratizare arad

Prestam servicii profesionale de control al daunatorilor de toate tipurile, oferim servicii specializate de curatenie a spatiilor in care dumneavoastra va desfasurati activitatea, oferim consultanta calificata pentru sisteme de management al riscului si al sigurantei alimentului bazat pe principiile HACCP, oferim expertiza in elaborarea de planuri si proceduri specializate de igienizare, comercializam solutii profesionale eficiente si consumabile de calitate superioara pentru igiena. In anul 2005, un tanar cu foarte multe idei, experienta si determinare, a venit cu ideea de a oferi nu doar produse de curatenie ci de a ajuta si consilia partenerii pe partea de curatenie si igiena a spatiilor in care isi desfasoara activitatea, fie ea profesionala sau personala. Asa a luat nastere Medinet Hygiene Consulting, care, dupa cum ii spune numele, ofera consultanta in igiena, mai exact solutii la probleme.

Oferim planuri personalizate de combatere a daunatorilor, nu doar dezinsectie; consultam partenerii in implementarea sistemelor de management al riscului si nu vindem dosare HACCP; asiguram clientilor servicii specializate de igienizare, nu doar facem curatenie. Pe langa toate acestea, distribuim consumabile si sisteme de dozare de unica folosinta, ideale pentru maximizarea igienizarii, nu doar detergenti.

Credem in bun-simt si respect fata de oamenii din jur, fata de comunitate si fata de mediu. De aceea, ne folosim de cele mai sigure produse si metode iar personalul Medinet Hygiene Consulting are parte de perfectionare continua la cele mai inalte standarde.

Asiguram servicii profesionale de control al daunatorilor de toate tipurile atat pentru spatii cu destinatii de productie sau comerciale cat si pentru spatii rezidentiale. Pentru un plan eficient de control al daunatorilor cere vizita unuia dintre specialistii nostri pentru o evaluare gratuita a locatiei.

Produse si Servicii

Controlul altor daunatori: Oferim o gama larga de metode repelante, siteme de alungare din spatii deschise sau de pe cladiri si chiar sisteme de retentie pentru diferite tipuri de daunatori auxiliari: caini, pisici, pasari daunatoare, cartite, etc.

Tratarea cerealelor depozitate: Se stie ca, pe langa insecte, cei mai de temut daunatori ai cerealelor sunt rozatoarele care pot sa produca adevarate pagube pentru agricultori. De aceea, noi venim in ajutor cu serviciul de tratare a cerealelor depozitate cu produse de protectie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) si toxice (T) , considerat in trecut si in prezent cea mai eficienta metoda de eradicare a diferitelor tipuri de daunatori din depozitele de cereale. Pentru prestarea acestor servicii beneficiem de aparatura de ultima generatie si de personal calificat.
Substantele pe care le utilizam sunt Fosfura de Aluminiu 56% sau Fosfura de Magneziu 66%, substante catalogate ca fiind foarte toxice (T+). Societatea noastra este autorizata pentru prestarea de servicii si comercializarea de produse de protectie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) si toxice (T).

Servicii Deratizare: Distrugerea rozatoarelor are un rol deosebit de important in mentinerea igienei spatiilor deoarece soarecii, dar mai ales sobolanii, sunt rezervoare de infectie si vectorii raspandirii diferitelor boli, producand in acelasi timp pagube insemnate prin consumul de produse agroalimentare, furaje , etc.
Nu este de gluma nici cand vine vorba de resedinte. Se raspandesc foarte rapid iar bolile pe care le pot transmite sobolanii si muscatura acestora pot fi letale. Sunt purtatorii unor boli infectioase grave pe care le transmit persoanelor care ajung in contact cu aceste animale infectate, excrementele acestora sau chiar prin caile respiratorii.

Servicii Dezinfectie: econtaminarea microbiana se aplica pentru prevenirea raspandirii organismelor cauzatoare de infectii si trebuie sa aiba ca rezultat distrugerea a 99% pana la 99,9% a germenilor, pana cand prezenta lor nu mai cauzeaza risc de imbolnavire.
Ea poate fi profilactica si are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau poate fi de necesitate cand se efectueaza pentru a combate unele boli infectioase sau parazitare din momentul in care au fost inregistrate primele cazuri de boala si pana la eliminarea focarului.
Tratamentele sunt specializate folosindu-se dezinfectante si sterilizanti chimici de grad mediu si inalt in functie de patogeni, locatie si timp disponibil pentru interventie.

Servicii Dezinsectie: Pentru a combate eficient insectele este necesara crearea unei bariere protectoare astfel incat orice insecta care incearca sa patrunda in perimetru sa intre in contact cu ea. Insecticidul, fiind prezent pe toate suprafetele, va fi ingerat de acestea si astfel se va combate si preveni orice infestare.
Folosim echipamente specializate (atomizoare, nebulizatoare si termonebulizatoare) pentru a asigura o distributie cat mai uniforma a substantelor, astfel incat sa fie acoperite atat suprafetele vizibile, cat si cele ascunse (ex: crapaturi, tevi, gauri si zone de ventilatie, etc). Suplimentar pe langa insecticidele emulsionabile se aplica insecticide sub forma de gel concepute special pentru combaterea insectelor taratoare. Recomandam o tratare completa a spatiului iar dispersia sa se faca in toate camerele si incintele, dar si pe exteriorul cladirii pentru a asigura o eficienta cat mai mare in creerea barierei protectoare.

  • Servicii DDD Arad - Cluj
  • Servicii de curatenie
  • Tratarea cerelalor depozitate si tratamente fitosanitare
  • Consultanta in implementarea sistemelor HACCP

Produse

  • Produse profesionale de curatenie
  • Produse dezinfectante
  • Sisteme de dozare si consumabile de unica folosinta
  • Produse pentru curatenie casnica
  • Ustensile profesionale pentru curatenie
  • Consumabile pentru controlul daunatorilor

Galerie foto