Servicii DDD Arad - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Arad

Medinet Hygiene Consulting

Servicii DDD Arad - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Medinet Hygiene Consulting - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Arad.


  Medinet Hygiene Consulting este un partener de încredere în furnizarea produselor şi serviciilor de control al dăunătorilor de cea mai înaltă calitate, de consultanţă profesională în igiena spaţiilor comerciale şi rezidenţiale, mai exact de produse şi servicii integrate de biosecuritate. Medinet Hygiene Consulting a ajutat şi ajută în continuare la menţinerea siguranţei sanitare în locaţii cu diferite destinaţii.

  Suntem o echipă tânără şi prietenoasă care oferă consultanţă de calitate ȋn igienă, dedicându-se serviciilor personalizate şi acordând o atenţie deosebită atât clienţilor comerciali cât şi celor rezidenţiali. Dorim să creştem împreună cu partenerii noştri şi să le fim alături în orice moment; de aceea, reprezentanţii Medinet Hygiene Consulting cu reşedinţele în Arad, Timişoara şi Oradea răspund oricărei provocări în cel mai scurt timp.

  Prestăm servicii profesionale de control al dăunătorilor de toate tipurile, oferim servicii specializate de curățenie a spaţiilor în care dumneavoastră vă desfăşuraţi activitatea, oferim consultanță calificată pentru sisteme de management al riscului și al siguranței alimentului bazat pe principiile HACCP, oferim expertiză în elaborarea de planuri și proceduri specializate de igienizare, comercializăm soluții profesionale eficiente și consumabile de calitate superioară pentru igienă. In anul 2005, un tânăr cu foarte multe idei, experienţă şi determinare, a venit cu ideea de a oferi nu doar produse de curăţenie ci de a ajuta şi consilia partenerii pe partea de curăţenie şi igienă a spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea, fie ea profesională sau personală. Aşa a luat naştere Medinet Hygiene Consulting, care, după cum îi spune numele, oferă consultanță în igienă, mai exact soluţii la probleme.

  Oferim planuri personalizate de combatere a dăunătorilor, nu doar dezinsecţie; consultăm partenerii în implementarea sistemelor de management al riscului şi nu vindem dosare HACCP; asigurăm clienţilor servicii specializate de igienizare, nu doar facem curăţenie. Pe lângă toate acestea, distribuim consumabile şi sisteme de dozare de unică folosinţă, ideale pentru maximizarea igienizării, nu doar detergenți.

  Credem în bun-simţ şi respect faţă de oamenii din jur, faţă de comunitate şi faţă de mediu. De aceea, ne folosim de cele mai sigure produse şi metode iar personalul Medinet Hygiene Consulting are parte de perfecţionare continuă la cele mai înalte standarde.

Asigurăm servicii profesionale de control al dăunătorilor de toate tipurile atât pentru spații cu destinații de producție sau comerciale cât și pentru spații rezidențiale. Pentru un plan eficient de control al dăunătorilor cere vizita unuia dintre specialiștii noștri pentru o evaluare gratuită a locației.

  Controlul altor daunatori: Oferim o gamă largă de metode repelante, siteme de alungare din spații deschise sau de pe clădiri și chiar sisteme de retenție pentru diferite tipuri de dăunători auxiliari: câini, pisici, păsări dăunătoare, cârtițe, etc.

  Tratarea cerealelor depozitate: Se ştie că, pe langă insecte, cei mai de temut dăunători ai cerealelor sunt rozătoarele care pot să producă adevarate pagube pentru agricultori. De aceea, noi venim în ajutor cu serviciul de tratare a cerealelor depozitate cu produse de protecţie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) şi toxice (T) , considerat în trecut şi în prezent cea mai eficientă metodă de eradicare a diferitelor tipuri de dăunători din depozitele de cereale. Pentru prestarea acestor servicii beneficiem de aparatură de ultimă generaţie şi de personal calificat. 
Substanţele pe care le utilizăm sunt Fosfura de Aluminiu 56% sau Fosfura de Magneziu 66%, substanţe catalogate ca fiind foarte toxice (T+). Societatea noastră este autorizată pentru prestarea de servicii şi comercializarea de produse de protecţie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) şi toxice (T). 

  Deratizare: Distrugerea rozătoarelor are un rol deosebit de important în menţinerea igienei spaţiilor deoarece șoarecii, dar mai ales șobolanii, sunt rezervoare de infecție și vectorii raspândirii diferitelor boli, producând în același timp pagube însemnate prin consumul de produse agroalimentare, furaje , etc. 
Nu este de glumă nici când vine vorba de reşedinţe. Se răspândesc foarte rapid iar bolile pe care le pot transmite şobolanii şi muşcătura acestora pot fi letale. Sunt purtătorii unor boli infecţioase grave pe care le transmit persoanelor care ajung în contact cu aceste animale infectate, excrementele acestora sau chiar prin căile respiratorii. 

  Dezinfectie: econtaminarea microbiană se aplică pentru prevenirea raspândirii organismelor cauzatoare de infecții și trebuie să aibă ca rezultat distrugerea a 99% până la 99,9% a germenilor, până când prezența lor nu mai cauzează risc de îmbolnavire. 
Ea poate fi profilactică şi are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau poate fi de necesitate când se efectuează pentru a combate unele boli infecțioase sau parazitare din momentul în care au fost înregistrate primele cazuri de boală și până la eliminarea focarului. 
Tratamentele sunt specializate folosindu-se dezinfectante si sterilizanți chimici de grad mediu si înalt in funcție de patogeni, locație si timp disponibil pentru intervenție. 

  Dezinsectie: Pentru a combate eficient insectele este necesară crearea unei bariere protectoare astfel încât orice insectă care încearcă să pătrundă în perimetru să intre în contact cu ea. Insecticidul, fiind prezent pe toate suprafețele, va fi ingerat de acestea și astfel se va combate și preveni orice infestare. 
Folosim echipamente specializate (atomizoare, nebulizatoare și termonebulizatoare) pentru a asigura o distribuție cât mai uniformă a substanțelor, astfel încât să fie acoperite atât suprafețele vizibile, cât și cele ascunse (ex: crăpături, țevi, găuri și zone de ventilație, etc). Suplimentar pe lângă insecticidele emulsionabile se aplica insecticide sub forma de gel concepute special pentru combaterea insectelor târâtoare. Recomandăm o tratare completă a spaţiului iar dispersia să se facă în toate camerele și incintele, dar și pe exteriorul clădirii pentru a asigura o eficiență cât mai mare în creerea barierei protectoare.

Produse si Servicii

 • Deratizare
 • Dezinsectie
 • Dezinfectie
 • Servicii de control al daunatorilor
 • Controlul altor daunatori
 • Tratarea cerelalor depozitate si tratamente fitosanitare
 • Consultanta in implementarea sistemelor HACCP
 • Servicii specializate de curatenie si coserit

Produse

 • Produse profesionale de curatenie
 • Produse dezinfectante
 • Sisteme de dozare si consumabile de unica folosinta
 • Produse pentru curatenie casnica
 • Ustensile profesionale pentru curatenie
 • Consumabile pentru controlul daunatorilor

Galerie foto