Servicii DDD Arad - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Arad

IGIENA SERV

Servicii DDD Arad - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre IGIENA SERV - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Arad.


deratizare dezinsectie dezinfectie arad

Despre Noi

dezinsectie aradaIGIENA SERV prestator autorizat la nivel national pentru servicii de dezinfectie, dezinsectie, deratizare va ofera servicii profesionale de combatere a daunatorilor si solutii optime pentru prevenirea aparitiei lor in TOATA ROMANIA pentru: spitale, scoli, institutii publice si private, restaurante, hoteluri, magazine, industrie alimentara, spatii de depozitare, ferme, subsolurile blocurilor, beciuri, hambare etc.

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI
CO
MBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI

COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE

ddd romania arad

dezinsectie dezinfectie deratizare arad

DERATIZARE
DEZINSECTIE
DEZINFECTIE
IGNIFUGARE
CURATENIE GENERALA

Echipa noastra de profesionisti asigura servicii complete de DDD care elimina insectele, rozatoarele si germenii patogeni.

Prin tehnicile speciale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie venim in sprijinul dumneavoastra asigurand un mediu curat si bine igienizat.

Art. 147 – Cetatenii cu gospodarii individuale si asociatiile de locatari au obligatia de a asigura combaterea si stingerea focarelor de artropode si rozatoare vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort din gospodaria proprie sau din spatiile pe care le detin.

Galerie foto