Servicii DDD Alba Iulia - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Alba Iulia

Deratex Chim

Servicii DDD Alba Iulia - Deratizare Dezinfectie Dezinsectie Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Deratex Chim - Servicii Dezinfectie Deratizare Dezinsectie Alba Iulia.


  Deratex Chim Alba Iulia executa lucrari de dezinsectie, deratizare si dezinfectie de cea mai buna calitate respectand standardele impuse de UE.
  Lucrarile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se efectueaza atat la domiciliul persoanelor fizice, cat si la sediile institutiilor sau firmelor dumneavoastra in urma unei solicitari scrise sau telefonice.
  Actiunea de deratizare reprezinta o serie de masuri aplicate in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare: soareci, sobolani, harciogi, popandai care sunt direct raspunzatori in transmiterea unor agenti patogeni atat la om cat si la animale. Astfel acestia pot determina aparitia unor boli ca: ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela, etc.
  Lucrarile de deratizare se pot efectua preventiv sau curativ in scopul eliminarii definitive a razatoarelor, pe o perioada cat mai indelungata de timp, atat pe suprafata tratata, cat si in imprejurimile acesteia, pe o arie cat mai extinsa.
   Cu cat suprafata supusa spre deratizare este mai mare, eficienta lucrarilor de deratizare vor atinge o durata mai mare de timp.

  Dezinsectia este actiunea de prevenire si de combatere a antropodelor care transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic.
  Operatiunea de dezinsectie se face prin stropire cu atomizoare pe benzina sau pompe de mana, atat in spatii inchise, cat si in spatii deschise, insistandu-se asupra focarelor de infectie. Aceasta operatiune de dezinsectie se mai poate efectua si cu ajutorul fumigatiilor, substante solide, in care este impregnat insecticidul amestecat cu o substanta pirogena, prin ardere lenta se degaja gazul toxic, fum insecticid de mare eficacitate, insistandu-se asupra posibilelor focare.
  Dezinsectia completeaza dezinfectia si contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni (tantari, paduchi, purici, plosnite, capuse, etc.)
  Contribuie efectiv la igienizarea adaposturilor de animale, a locuintelor, magaziilor din fermele zootehnice, la reducerea pagubelor importante pe care daunatorii le produc fondului de produse agroalimentare depozitate.

  Actiunea de dezinfectii este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%). Procesul de Dezinfectie se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.
  Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate.
  Procesul de dezinfectie are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere prin masuri de dezinfectie cat mai eficiente.

Produse si Servicii

  • Deratizare
  • Dezinsectie
  • Dezinfectie

Galerie foto